demonstrasjon dortmundBilde: Dortmundecho.org

Her følger en kort og offisiell informasjonsoversikt for demonstrasjonen i Dortmund, Tyskland, kommende lørdag 14. april. Våre aktivister er fortløpende blitt holdt orientert om denne manifestasjonen, derfor denne informasjonen til alle andre interesserte lesere. Som de fleste er kjent med begynte organiseringen og nedtellingen til denne markerinen allerede i november 20017 hvor FMI deltok på den pan-europeiske kongressen i Tyskland.

Europa, våkne opp!
Det forventes deltagere fra flere europeiske land og temaet for denne nasjonalistiske markeringen er følgende: For frie folkeslag og suverene nasjonalstater. Europa, våkne opp! Allerede før markeringen har funnet sted har forskjellige provokasjoner fra ordensmyndighetene funnet sted. Lederen for Die Rechte, Sascha Krolzig som er en av talerne ble nektet sin grunnlovsbaserte ytringsfrihet fra politiet med den absurde begrunnelsen at talen hans kunne oppfordre til uroligheter. Vi i FMI kjenner Sascha Krolzig som en meget begavet og spissformulerende taler, men å nekte noen ytringsfrihet før noen har sagt et ord er et symptom for et land hvor ytringsfriheten gradvis innskrenkes. Selvsagt ble taleforbudet klaget inn for domstolen og selvsagt ble taleforbudet opphevet. Et velfortjent nederlag og et «slag i ansiktet» for politiet. Stikk i strid med avtalen organisasjonsteamet inngikk med politiet offentliggjorde ordensmakten marsjruten begynnelsen denne uken. Vi i Norge er jo også kjent med «ordensmaktens» vilkårlige omgang med nasjonalisters rett til ytringsfrihet. Spørsmålet her er om de vil fremprovosere blokader og gatekamper med voldsfikserte motdemonstranter, eller om det er et spill for systemmedia og offentligheten? Organisasjonsteamet finner dette avtalebruddet fra politiet meget beklagelig, men er forberedt juridisk såvel sikkerhetsmessig.

Demo Dortmund youtubefilmHer en liten hilsen fra våre kamerater fra Bulgaria.

På tross av provokasjonen fra ordensmakten er målet til alle sosiale nasjonalister en fredelig og godt organisert marsj med taler på gatene i Dortmund. Tiden siden europakongressen har vært flittig brukt til forskjellige aktiviteter som spredning av løpesedler og plakater. Videre er flere markeringer og opplysningsarbeid gjennomført på gater og torg, samt en aktiv bruk av internett og interne kanaler.

Talelisten består av Udo Voigt, tidligere leder av det Tyske partiet NPD og nåværende representant for NPD i europaparlamentet.
Nevnte Sascha Krolzig, leder i partiet Die Rechte, Tyskland. Sven Skoda, Tysk autonom nasjonalist og representanter fra Holland, Ungarn, Bulgaria, Frankrike og Norge. Gjester fra Sverige, Danmark, og andre europeiske land er også invitert. FMI vil fremover presentere flere artikler fra den kommende markeringen og de forskjellige partiene og organisasjonene for våre lesere.

For frie folk og suverene nasjonalstater! Europa, våkne opp!

Nettredaksjonen

 

FB: Her følger en kort offisiell informasjonsoversikt for demonstrasjonen i Dortmund, Tyskland, kommende lørdag 14. april. Våre aktivister er fortløpende blitt holdt orientert om denne manifestasjonen, derfor denne informasjonen til alle andre interesserte lesere.