ulf kristerssonPrintscreen

Olav Sæther skriver her om politikeren Ulf Kristersson (bildet) som meler sin egen kake samtidig som svenske pensjonister bor på gaten.

Det er underlig at Sverigedemokratene (SD) ikke fikk flere stemmer i det Svenske valget den 9. september, særlig hvis vi ser på hva slags ledere de andre partiene har.

Den Svenske nettsiden «Konkret info» har tatt for seg Moderatarnas leder Ulf Kristersson, han er helt blottet for moral. Moderatarna gikk til valg på skattelette, begrense innvandringen, mer politi. Fra 2006 til 2010 var Kristersson «socialborgarråd» i Stockholm, han solgte ut kommunale eiendommer til langt under markedspris. Han fikk også en leilighet i sentrale Stockholm som egentlig skulle være til syke og hjemløse. Den var eid av Ersta Diakoniselskap som da hadde store kontrakter med Stockholm by, innen Kristersson sitt ansvarsområde.

Kristersson fikk hard kritikk når dette ble avslørt, under et intervju med SVT flydde han unna.

Som kjent er det pensjonister som bor på gata i Sverige, har tenkt meg at det må være sånne som Kristersson som er grunnen til det. Mer om denne korrupte mannen her.

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 27.9.2018