header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Alf Tore Aronsen er president i RepNor.

aronsenDet var en gang at nordmenn stort sett ikke trengte å låse dørene, men det var før undergraverne fant ut at de skulle ramponere Norge gjennom et multikulturelt katastrofeprosjekt.

La det ikke være noen tvil om at ransbølgen mot våre eldre de siste dagene, kommer som følge av nettopp dette multikulturelle katastrofeprosjektet. Norske politikere har sviktet Norge og nordmenn gjennom sin udemokratiske utenrikspolitikk. Den er udemokratisk fordi det norske folk aldri har blitt spurt i en folkeavstemning om vi aksepterer masseinnvandring, EØS og Schengen. Det er kun nordmenn som skal avgjøre hvem som skal få lov til å entre norsk territorium. Dersom våre naboer er så uansvarlige at de tillater import av kriminalitet til sitt territorium, så skal selvfølgelig ikke Norge og nordmenn måtte lide på grunn av dette.

Hva gjør politiledelsen?
Den norske politi- og lensmannsetaten har gjennom alle år hatt nok arbeid med å stoppe norsk kriminalitet, men de siste 40 årene har de i tillegg fått masse ekstraarbeid gjennom norske politikeres import av kriminalitet. Undertegnede har i mange år etterlyst politiets vilje til å gå ut offentlig med kritikk av denne importen. I den senere tid har heldigvis en del profilerte politifolk gått ut i media med advarsler mot naiv adferd i et Norge som er belastet med en importert u-kultur, men jeg har til gode å se at norske politikeres import av kriminalitet blir slaktet av politiledelsen. Det er mulig at de gjør det i brevform direkte til politikerne, men det er ikke godt nok. Vi kan ikke ha en politi- og lensmannsetat som lar seg kneble til ”politisk korrekt” stillhet. Det norske folk må få vite gjennom norske medier at politifolk er på vår side i kampen mot politikernes multikulturelle katastrofeprosjekt.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018


Banner-aksjon Krifast
Lørdag 6. oktober 2018


FMI informerte på Dombås mot Åndalsnes
Søndag 23. september 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 317 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015