header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Bjørnar Røyset er formann i Folkebevegelsen Mot Innvandring.

roysetI følge den spanske avisa EL Mundo, er det i Marokko praktisk talt forbudt å misjonere for det kristne budskap overfor landets islamske befolkning. Dette til tross for religionsfrihet i landet. Det kan koste en kristen misjonær opp til tre års fengsel eller permanent utvisning hvis han forkynner evangeliet til en muslim. Det kan heller nesten ikke unngås å predike det kristne budskap til muslimer, da 98,7 prosent av Marokkos befolkning nettopp ér muslimer.

I løpet av de siste årene har det vært ”klappjakt” på kristne misjonærer i Marokko. Mer end 80 misjonærer fra USA, England, Nederland, Egypt og Sør-Afrika har fått beskjed om å forlate landet. Det britisk misjonærpar Colin og Fiona Dickinson, som sammen med  14 andre kolleger som drev et barnehjem  i Atlas-fjellene gjennem ti år, for 33 foreldreløse marokkanske  barn, og som ble undervist av kristne fra hele verden, er nå blitt anklaget  av marokkanske myndigheter, for å krenke den muslimske tro.

Ifølge El Mundo, lyder anklagen fra Marokkos innenriksminister Tayeb Cherkaoui i en pressemelding til CNN slik: ”De gjør våre barn kristne og kidnapper dem: Myndighetene grep inn overfor misjonærene, fordi de underviste barna i bibelhistorie og fordi de fryktet at barna ville bli kidnappet og sendt ut av Marokko.”

Fiona Dickinson avviser anklagen. Ifølge den britiske misjonær ble barna undervist i både kristendomen og islam. Hun befinner seg sammen med de andre utvisningsdømte misjonærene på den amerikanske skole ”George Washington” i Marokkos største by  Casablanca. Her i fra har de innledet en kampanje mot det marokkanske forbud mot kristen misjon.

Her hjemme i Norge går islamiseringen sin gang. Muslimske krav og ”ønsker” av særordninger i samfunnet blir mer eller mindre godtatt av feige og svikefulle politikere. Moskeene skyter opp av jorden som paddehatter, med Den norske kirkes velsignelse: ”Den kristne kirke har i årtier hatt monopolsituasjon i vårt land som neppe er sunn. Vi må lære å leve med en moské rundt hjørnet.” Biskop Odd Bondevik, ifølge Romsdals Budstikke sitert i Vårt land 25. februar 1992.

Kilde: Dagbladet Politiken, 26. april 2010.

Marokko 200610

Sendt 28.6.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 2323 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015