header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsTrodde knapt mine egne øyner da jeg leste dette i en større riksavis. Ja, nå bør vel våre servile, likegyldige, uansvarlige og totalt ubrukelige politikere, og som er helt uten baller, begynne å se at islamiseringen av landet vårt faktisk foregår helt åpent, og uavhengig av hva det norske folk ønsker?

Det må jo være noen som er nokså tjukke i hodet, og som er helt uten ansvarlighet, som ikke har fått med seg at Norge islamiseres sakte men sikkert? Og med stor jubel og applaus fra venstresiden! Vi ser nå hvilke vei dette går. For nå forløper begivenhetene så raskt, at en klarer snart ikke å reagere på dette sakte selvmordet for vår nasjon. Men en ting er sikkert: Setter vi ikke en stopper for dette, og med klar og tydelig tale og skrift, forteller disse menneskene hvem som er herrer i dette landet, da vil vi snart stå med lua i hånden og angre bittert på at vi ikke satte foten ned tidligere.

Muslimene må bare forstå og aldeles ikke glemme at dette landet styres av en kristen grunnlov, og ingen mennesker eller nasjonaliteter kan komme her og påberope seg egne rettigheter i landet vårt!

For vi ser nå hva likegyldighet fører til. Å gi muslimer i Norge lillefingeren kan være nokså fatalt for vår framtid. Dersom våre myndigheter hadde tatt de uttallige advarslene de har fått om islams utbredelse og påtrykk her i vårt land, da hadde det neppe vært så galt som det nå er blitt i kongeriket. Muslimene har ubegrensede resurser, og de gir seg ALDRI uten sverdslag. Det viser historien til andre land de har invadert. Og det vil også gå samme veien med Norge, all den tid vi har så mange svake politikere som vi har.

De fatter og begriper ikke at islam er en politisk og ideologisk bevegelse som har satt seg fast her i landet. For de har nemlig sine planer klare for framtida. Aldri før i noe lands historie kan vi spore tilbake til slik uforstand og likegyldighet som vi ser i dagens Norge. Her går fotball og sport langt framfor fedrelandets skjebne. Men en dag vil nordmenn få gråte sine modige tårer, og det – når dagen kommer at vi har mistet landets styring, og de fremmede har tatt over…

Nå er det på tide å stoppe islamiseringen av fedrelandet. Ennå er det vi nordmenn som bestemmer og er herrer i dette landet. Men nå er det sannelig på tide at vi våkner! Ellers vil dette gå veldig dårlig og ende svært så tragisk! Den dagen muslimene sitter med bukta og begge endene, da er det for seint å berge landet.

Jo, vi kan le eller gråte til denne utviklingen, men ingen må i framtida si at de ikke var advart!

Shariaråd 050710

Sendt 5.7.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.
Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 202 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015