header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsI dag slo PST til, der de pågrep og arresterte 3 mulige terrorister. To i Oslo og en i Tyskland. Alle utlendinger. Men selvfølgelig, utstyrt med norsk pass, slik det høver seg, og slik det skal være når en ”jobber” i den næringen.

Jeg så også pressekonferansen hvor PST-sjefen var meget sparsommelig med sine opplysninger, og hvor i alt fem livvakter måtte passe på henne. Det sier vel sitt om hvor langt det er kommet i dette landet?  For her har allerede Al Qaida mange av sine menn på plass. Nei, for min del var dette ingen overraskelse. Jeg er bare overrasket over at de ikke har klart å finne slike celler mye tidligere. Men med venstremannen Jørn Holme som sjef for PST, var det vel ikke annet å vente? Og når en vet at fremtidige terrorister benytter seg av verdens enkleste metode, i verdens mest naive land  –  for å planlegge fremtidig terror, på norsk eller utenlandsk område, så hadde jeg faktisk ventet noe slikt for mange år siden!

De som i sin enfoldighet fortsatt tror at muslimer er kommet til Norge for å være vennlige, åpne, integrerbare etc., de bør snarest våkne opp fra dvalen! Alle som har satt seg inn i islams historie, de også bør nok bare innfinne seg med at terror vil komme til å skje i Norge. Spørsmålet er bare når og hvor!

Ja, vi fikk på TV2 vite, at disse tre, en iraker, en uzbeker og en uigur fra kina - alle med fast opphold i Norge, hadde planlagt terrorhandlinger i dette landet. Landet som har gitt dem en ny start i livet. Slik takker altså islamister for tilliten? Var det flytoget, mens det befant seg i 150 km/t  –  med 200 mennesker om bord som skulle sprenges? Eller var det på undergrunnen i Oslo at et hundretalls nordmenn skulle dø? Håper PST er såpass åpen med det norske folk at vi får vite litt om planene. Selv om politikerne forsøker å legge lokk på det meste, og holde alvorlige opplysninger hemmelige!

Måtte bare riste på hodet når PST-sjef Janne Kristiansen presterte å si at vi, som et demokratisk land i vesten, måtte regne med at slikt kan jo hende  –  og dette må vi bare leve med… Var det Jens eller Storberget som hadde hvisket noe i øret hennes? Kunne hun bare ikke sagt det rett ut: Så lenge muslimer strømmer inn i Norge uten pass eller ID, og nekter å oppgi hvem de er, eller hvor de kommer fra, og samtidig, som vi gir dem oppholdstillatelse og statsborgerskap, så er det meget stor fare for at dette bare er begynnelsen – og alt vil bare bli verre!

Det er på tide at hodet på våre myndigheter blir koblet inn og tatt i bruk! De må bare ta innover seg at overalt hvor det er et stort innslag av muslimer, der vil det oppstå bråk og terror! Alle muslimer er selvfølgelig ikke terrorister, men de aller fleste terrorister er muslimer!  At Al Qaida sine terrorister dukker opp i Norge, det er for lengst planlagt. Og de gjør bare det som er forventet av dem, og som de finner holdepunkter for i koranen. Den eneste bok de har lest! Det nytter ikke å prate om ekstrem islamisme, som om dette bare er for avvikere. Det er nemlig deres religion som er problemet. Og den er YTTERLIGÅENDE! Det bør verken Jens Stoltenberg eller PST noen sinne glemme!

Terror 090710

Sendt 9.7.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Najonale aktivister.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 110 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015