voldtekt italiaVoldsomme protester i Italia etter voldtekt og drap.

Italia er i sjokk etter at den bare 16 år gamle Desirèe Mariottini ble funnet drept etter en brutal gruppevoldtekt. Denne perverse handlingen som i Afrika kalles «Taharrursch» ble utført av flere illegale asylinnvandrere fra Senegal.

Politiet opplyser at den unge piken ble servert en narkococktail og ble deretter fraktet til en forlatt bygning i Roma og massevoldtatt av minst seks afrikanere. Politiet i Roma har satt i gang etterforskning av denne perverse voldtekten og drapet. I følge nyhetsbyrået ANSA er Mamadou Gara (26) og Brian Minteh (43) allerede arrestert og påtalemyndighetene opplyser at de begge oppholdt seg ulovlig i Italia. Jakten på de fire-fem andre som deltok i grusomme handlingen har høyeste prioritet. En ung neger, også fra Senegal sa i et intervju med RaiUno følgende. «Denne unge kvinnen døde mellom midnatt og halv ett. Det var sju stykker som sammen bedøvet og voldtok henne.» Videre har han oppgitt navnene på samtlige mistenkte.

Visestatsministeren Matteo Salvini fra La Lega besøkte åstedet og la en hvit rose foran inngangen til den forlatte bygningen. Salvini lovet en fullstendig oppklaring og en rettferdig straff for de mistenkte.

For vi som informerer oss via alternative media og ikke systemmedia forstår at de borgerkrigs lignende tilstandene i Sør-Italia og Roma skyldes invasjonsstyrker fra Afrika som blir hentet på strendene der og fraktet til Europa av bl.a. NGOs som Leger uten Grenser, IsraAid og andre Soros-støttede organisasjoner.

Denne hendelsen føyer seg inn i rekken av bestialske voldtekter og drap som fremmedkulturelle begår i hele Europa uten at løgnmedia opplyser om det. For alle system-indoktrinerte og naive god-mennesker som ønsker alle slags fremmede velkommen til Europa kan vi i FMI bare fastslå at enhver kriminell handling utført av sosialturister som ikke tilhører Europa bare styrker populistiske og nasjonalistiske bevegelser og partier. FMI forlanger stengte grenser og repatriering av alle fremmedkulturelle!

Nettredaksjonen