sofia bulgaria 3 180219Kamerater fra det «Bulgariske Nasjonalforbund – BGNS – organiserte lørdag 15/2 en minnesmarsj for frihetskjemperen Hristo Lukov som ble myrdet foran sin bolig i Sofia 13. februar av to kommunister. For å minnes sin skjebne og sette et tegn mot venstre-ekstremistisk vold og for Europas fremtid arrangeres det hvert år en manifestasjon hvor flere tusen nasjonalistiske deltagere fra de fleste Europeiske land deltar.

Spontan demonstrasjon dagen før den offisielle manifestasjonen
De siste årene har det parlamentariske demokratiet forsøkt å forby minnesmarkeringen, men rettsapparatet har selvsagt opphevet forbudet fra de anti-demokratiske kreftene i regjeringen. For å protestere mot denne sjikanen fra maktadelen ble det fredags kveld gjennomført en ikke anmeldt spontandemonstrasjon i sentrale deler av Sofia. Paroler og bengalos for å markere den nasjonale bevegelsen sin kamp for ytrings- og forsamlingsfrihet ble perfekt organisert uten forstyrrelser.

En marsj og markering med verdighet og ære
Lørdags kveld samlet det ca. 2500 deltagere fra hele Europa i midten av Sofia for å marsjere 3,5 kilometer frem til huset hvor generalen ble brutalt myrdet av de kommunistiske terroristene. Før marsjen talte Bulgarske BGNS, en Tsjekkisk representant og en deltager fra det det tyske partiet «Die Rechte». Gjennomgangstemaet var nødvendigheten av en felles Europeisk kamp for våre hjemland og vårt Europa. Deretter startet marsjen med de besluttsomme og frihetselskende deltagerne gjennom Sofia. Det var et overveldende inntrykk som møtte utallige tilskuere i alle aldre som klappet og jublet når vi marsjerte med våre faner, bengalos og fakler. Marsjen endte foran boligen til Hristov Lukov hvor det var bygget opp en scene. Avslutningen startet med ett minutts stillhet før utallige og prektige blomsterkranser ble plassert. Talene som fulgte ble gjennomført av lederen for BGNS, Sveriges representant og norske FMI. Talen til representanten fra FMI kan leses her.

FMI henviser til følgende to videolinker fra den godt organiserte minnesmarkeringen, en fra vår delegasjon og en fra nyhetskanalen RT fra markeringen i Sofia og en nasjonalistisk markering samme kveld i Ukraina.

Etter den vellykkede markeringen samlet de internasjonale gjestene seg for å fordype det bestående samarbeidet og justere våre allerede vedtatte strategier. Samarbeidet som består er uvurderlig for å redde vårt Europa fra den totale undergang innledet av de menneskefiendtlige globalistforkjemperne, FN, NGOs, EU og våre lands totalt udugelige politikere. Kvelden ble avsluttet med mat og sosialt samvær i forskjellige lokaler med våre partnere. Søndagen ble benytter til forskjellige interessante opplevelser i Sofia og FMI ser frem i mot vårt neste besøk i Bulgaria 20 april for å delta på kongressen Europa, våkn opp. Denne tradisjonen vil bli gjennomført hvert år i forskjellige Europeiske land. FMIs aktivister vil være tilstede og støttemedlemmer oppfordres om å kontakte sine dedikerte kontaktpersoner eller FMI sentralt for mer detaljert informasjon.

Spontandemonstrasjon i Sofia sentrum.

sofia bulgaria 10 180219

Begynnelsen av marsjen med forskjellige minneskranser og bildet av Lukov.

sofia bulgaria 5 180219

Kamerater fra bulgarske BGNS

sofia bulgaria 9 180219

Avslutningsmarkering foran huset hvor Lukov ble myrdet.

sofia bulgaria 8 180219

Den store tyske delegasjonen representert fra partiene «Die Rechte» (Høyre), NPD, ungdomsorganisasjonen Junge Nationalisten, JN og frie nasjonale krefter.

sofia bulgaria 7 180219

Her fra marsjen.

sofia bulgaria 2 180219

Hele markeringen ble ledsaget av bengalos og fakler.

sofia bulgaria 1 180219

Nasjonalistisk Europeisk samarbeid er uvurderlig! EU betyr Europas Undergang! En aktiv kamp for et Europa bestående av suverene og homogene stater. Norge er Vårt! FRI. SOSIAL. NASJONAL.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!