eu psykopater redHvem tror fortsatt på disse Europafiendene?

I en nystartet opplysningskampanje forklarer den Ungarske regjeringen hvilken rolle menneskefienden og multimilliardær George Soros og EUs kommisjonspresident Jean-Claude Juncker innehar i den illegale migrasjonen av kulturfremmede til Europa. Kommandosentralen til diktator-globalistene i Brussel raser og kaller kampanjen «irreførende konspirasjonsteorier» og betegner aksjonen som «Fake News» og «løgn». EU-teknokrater kaller det også «populisme i sin verste form» og forsvarer Europa-ødelegger og fyllik Juncker som «en venn for demokratiet». Utrolig at disse uttalelsene kommer fra EUs konspirasjonssentral i Brussel, men bekrefter igjen deres desperasjon overfor en stadig økende opplyst befolkning i Europa.

Regjeringen i Ungarn som er valgt og representerer sitt folk og tradisjoner informerer på plakater og i sosiale medier: «Også du har en rett til å erfare hva Brussel forbereder». Kampanjen opplyser objektivt om de nye forpliktende kvoteflyktningene og hvordan rettighetene til medlemslandene i EU – inkludert EØS-Norge – overføres til terrorsentralen i Brussel. Konsekvensene av EUs føringer er en svakere grenseovervåking, migrantvica og hvordan Europa lettere skal bli flommet over av fremmede inntrengere.

Jean-Claude „Drikker“ vil at Orbáns Fidesz-Parti skal ekskluderes fra fraksjonen til de europeiske folkepartiene, men regjeringstalsmannen Zoltan Kovacs kontrer og sier til reportere i Budapest: «Brussel vil fortsatt støtte illegal innvandring. Det Ungarske folk har en rett til å bli informert om dette og derfor har vi startet denne informasjonskampanjen». Han understreker videre at dette ikke er en del av den kommende EU-valgkampen!

I den tyske løgnavisen Welt sier EU-talsmann Margaritis Schinas fra sitt glasshus i Brussel at han er sjokkert og finner kampanjen «ufattelig» og det er «sjokkerende at en slik latterlig konspirasjonsteori gjennomføres» og «kampanjen stemmer ikke med realiteten». Vi nasjonalister er kjent med hvordan fiendene av Europa benytter ordet konspirasjonsteorier når de blir avslørt og ikke har adekvate argumenter. Psykopatene i Brussel lyver og sier at Europas stater selv kan bestemme hvor mange rasefremmede de vil ta i mot. Stemmer dette med virkeligheten når vi i Norge blir oppfordret av EU og FN til å ta i mot flere og flere fremmedkulturelle? Svikerne i regjeringen vil jo ta i mot flere inntrengere enn føringene fra herskerne deres.

Den «hellige» kapitalistspekulanten Soros sprer videre sin selvmotsigende tese at et grenseløst samfunn vil bli befridd fra innflytelsen fra finansmarkedene, altså de samme kapitalistiske markedene hvor han driver sine skadelige og møkkete finansspekulasjoner. Instabiliteten som eksisterer i hele verden utnytter han til en økt kapitalgevinst. Kan noen svare på hvorfor det er utlovet en stor dusør til den som fanger eller utleverer Soros til Fillipinene?

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!