rasisme mot hvite ikke straffbart redEn pigmentriktig kandidat for systemmedia.

Igjen England, denne gang BBC (Brussels Broadcasting Corporation?) som har publisert en annonse hvor en utdannelsesplass i radio tilbys. Hvite behøver ikke å søke da de ikke er ønsket. En mulighet til å bli ansatt har du bare hvis du er svart, har asiatisk bakgrunn eller har en annen etnisk minoritetsbakgrunn som muslim. Radioprogrammet BBC 1 og 1Xtra godtar bare søknader fra kulturfremmede.

Nå møter de voldsom kritikk og det blir undersøkt om BBC bryter gjeldende britisk lov. Advokaten Philipp Landau sier følgende: «Ingen gruppe skal avhengig av sin etniske avstamning, sin bakgrunn eller sin nasjonalitet bli nektet». Da denne stillingsannonsen utelukker hvite søkere er annonsen utformet slik at dette er et tilbud om «positiv diskriminering som følger retningslinjene til Equality Act og som er tillatt», dette ifølge advokaten som tror at dette er bevisst, fordi stillingen ikke blir utlyst som «jobb», men som en «videreutdannelse». Likestillingsloven åpner muligheten for organisasjoner til å favorisere underrepresenterte grupper. Igjen en asosialistisk, ikke faktabasert uttalelse for å betegne rasisme som antirasisme kommer fra BBC som sier i et svar at dette er ikke en jobb, men en videreutdannelse. Arbeidsrettsadvokaten Landau kontrer og sier at også en videreutdannelse er en jobb.Den kommende rettsaken og domsavsigelsen er viktig og vil skape presedens om rasisme mot hvite er tillatt i det raskt synkende britiske imperium.

FMI påstår at oversvømmelsen av kulturfremmede i offentlige stillinger er styrt og vi henviser til bøkene fra Tomas Barnett (sjefsideolog i NWO/Den dype staten) hvor han fordrer en lysebrun bastardrase i Europa med en IQ på 90.

Den rasistiske annonsen fra indoktrineringsanstalten BBC.

rasisme mot hvite ikke straffbart 1.jpg

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!