header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

borgerkrigLyver regjeringen bevisst overfor det norske folk og hvorfor?

FMI hadde rett! Selvmordspakten GCM (FNs migrasjonsavtale) blir rettslig bindende! Består regjeringen Solberg og stortinget av løgnere og aktive fedrelandsforrædere?

Flere europeiske lands regjeringer som Polen, Kroatia, Ungarn, Tsjekkia og Østerrike og andre undertegnet ikke selvmordspakten GCM og advarte, som FMI, om at avtalen ville bli rettslig bindende. Forræderne i regjeringen og deres herskere i EU påstod i desember 2018 at den ikke ville bli rettslig bindende. Brisant er derfor opplysningen som nå blir offentliggjort i den østerrikske systemmedia-avisen Kronen Zeitung. Utenriksminister Karin Kneissl som er parti-uavhengig og Midtøsten-ekspert har fått tilgang til et dokument fra EU kommisjonen som «formidler en annen mening enn den tidligere propaganderte ikke rettslig bindende GCM avtalen». Med «forundring» har fru Kneissl studert rettsoppfatningen til EUs juristiske avdeling og har allerede sendt et posisjonspapir til den østerrikske EU-kommisær Johannes Hahn. Fra utenriksdepartementet heter det: «EU sin vurdering fra 1. februar d.å. viser at deler av migrasjonsavtalen GCM vil bli erklært som forpliktende».

Løgn og bedrag
Eurokrat Hahn betegner posisjonspapiret til EU som «storm i et vannglass». FMI konstaterer kjølig og nøkternt at stormen kommer! Det er betegnende med hvilken iver de folkefjerne politikerne ikke evner å innse realiteter. Derfor er det interessant hvilken støtte Karin Kneissl får fra Ungarns utenriksminister Peter Szijjarto som for over en uke siden påstod at EU kommisjonen arbeider i en skjult aksjon for at selvmordspakten GCM skal bli forbindende for alle EU-land, inklusiv EØS-Norge. Utenriksminister Szijjarto viser til dokumenter som det Ungarske TV har tilgang til. Her kommer det frem at GCM, Global Compact for Migration skal bli rettslig bindende for alle EUs medlemsland, også for de som stemte nei.

Hvordan selvmordspakten blir gjennomført er fortsatt ikke offentliggjort, men dette avhenger av hvem som skal gjennomføre den. FMI påstår at Norge som styres av EU-marionetter og globalister vil være en drivende kraft for ved hjelp av sin offisielle politikk og jus å fortsette voldtekten av fedrelandet og veksle ut sin egen befolkning i Vårt Norge.

Løgner har korte bein og når man bevisst ofrer fremtiden til de kommende norske generasjonene er dette inhumant og kriminelt. Hvis Norge inviterer og hjelper hele verden og glemmer sin egen befolkning er dette inhumanitet og forræderi!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 322 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015