flerkulturFlerkultur i Norge. Foto: Oddbjørn Jonstad.

For meg og svært mange andre er islam en politisk ideologi, altså ikke religion. Jeg kan respektere religioner, selv om jeg ikke vil at de skal få stor innflytelse her hos oss, men jeg må ikke respektere ideologier.

"Likebehandling av andre religioner": det er akkurat spørsmålet, og det faktum at globalist/venstrekreftene vil det, har skapt de problemene vi nå står overfor: de forlanger at islam skal sidestilles med kristendommen. Vi må ikke det, nei! Det finnes absolutt vestlige land hvor det ikke gjøres, og jeg tror at flere vil følge etter.

Uansett hvor mye man måtte ha imot det, så er det et faktum at Norge er et land som har et kristent verdigrunnlag og kultur. Dette vil jeg - og jeg tenker stadig flere - skal fortsette. Jeg vil tilbake til det Grunnlovens § 2 som sa at kristendommen er landets religion.

På grunn av islam er det ikke mulig å ha et stort antall muslimer boende i Norge/Vesten, da disse forlanger ikke bare sidestilling med vår religion, de vil de facto at islam skal bli dominerende, og respekterer ikke vår religion/skikker/kultur.

Disse problemene hadde vi ikke før den fremmedkulturelle masseinnvandringen.

jonstadOddbjørn Jonstad
Oppegård, 21.3.2019