header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

vaar og flere inntrengereDette er ikke fagarbeidere, nei dette er kommende sosialturister. Nok er nok! Steng alle grenser!

Bosnia Herzegovina, denne islamske kunststaten advarer EU om at flere titusen fremmedkulturelle vil benytte deres territorium som transittland for å invadere Europa denne våren. I 2018 kom ca. 25 000 mennesker fra Midtøsten, Afrika og Asia marsjerende gjennom dette området for å komme til Europa.

Til telegrambyrået AFP sier den bosniske sikkerhetsministeren Dragan Mektic at EU ignorerer deres advarsler om den kommende flodbølge av fremmede nå som våren kommer. Aktuelt venter ca. 80 000 sosialturister i Hellas på å bryte opp i retning Europa. Disse tallene har han fra offisielle institusjoner, også europeiske. «Det blir helt enkelt tolerert at denne illegale migrasjonen fortsetter» beklager denne muslimske og bosniske politikeren. I tillegg til dette forbereder flere hundre tusen kulturfremmede fra Tyrkia, Libanon og Irak seg på en reise i retning Norden. Bosnia har en lang grense til Kroatia som er forberedt på store menneskeforflytninger og derfor har Kroatia radikalt forsterket sin yttergrense. Dette sier Bosnia at de vil gjøre på grensen mot Serbia og Montenegro, men uten at de viser til tiltak som underbygger dette. Ungarn som konsekvent beskytter sitt land og Europas yttergrenser har tilbudt Bosnia om å sende politistyrker for å hjelpe til med en effektiv grenseovervåking. Det er helt uvisst om kunststaten vil ta i mot dette generøse tilbudet, eller om vi skal forstå den muslimske politikeren advarsler slik: «Kjære fru Solberg, fru Merkel og herr Juncker, den bestilte varen er ankommet og blir nå forberedt til videresendelse. La oss vite når dere får et nytt behov for nye varer og i mellomtiden vil vi forholde oss som vi alltid har gjort, ingen effektiv grensekontroll».

Det som er skremmende er at EU ikke ignorerer problemet, men oppfordrer til disse massive folkevandringene med sin åpne grenser-politikk, sin velsignelse til forskjellige NGOs kriminell menneskesmugling i Middelhavet og generøs økonomisk hjelp til de nyankomne kulturfremmede. Stikkordet her er Schengen-avtalen som opphevet grensekontrollene og som sterkt har bidratt til denne groteske situasjonen hvor store menneskemasser uten kontroll fritt kan komme til Europa. Europas Undergang er innledet og dette er ønsket og styrt i samarbeid mellom FN, innflytelsesrike NGOs som Soros-finansierte Open Foundation, EU og EØS land som Norge.

FMI forlanger stengte grenser som er en rettsstat verdig. Et land uten grensekontroll er ikke et suverent land, da et land definerer seg gjennom sitt territorium som er beskyttet ved grenser.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 406 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015