header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

arendalsukaArendal, FMI kommer! Vi er offensive, provokative og ærlig ubehagelig!

FMI sendte 5. mars en søknad om deltagelse på Arendalsuka og offentliggjorde på Twitter at vi vil være tilstede på Arendalsuka i august «for å bedrive objektiv opplysningsvirksomhet om masseinnvandringen til Norge og viktigheten av å bevare selvstendige nasjoner i Europa for framtidige generasjoner». Panikkreaksjonen vår søknad fremkalte er et seminar hvor rammene for ytringsfrihet skal belyses og et positivt svar forventer vi først i mai.

Arendalsuka skal være en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid, dette i følge arrangøren. «Arendalsuka er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt. Arendalsuka vil på denne måten bidra til å styrke kraften i vårt levende demokrati». Sponsorene for dette arrangementet som «er Norges største politiske møteplass og åpen for alle» er bl.a. LO med tette bånd til DNA og KS som er Norges største offentlige arbeidsgiverorganisasjon. Flere fylker, kommuner og NHO, samt flere private bedrifter og multinasjonale konserner som VW er også involvert.

Dagene gikk uten at den selvfølgelige, formelle godkjennelsen kom og FMI så seg 12. mars tvunget til å purre på et svar: «Hei til dere i Arendalsuka. Vi har dessverre ennå ikke mottatt noe svar på vår tilmelding til Stand på årets Arendalsuka. Selvsagt har vi forståelse for at dere har gode rutiner for å godkjenne deltagerne, men nå har det gått over én uke siden vi sendte vår forespørsel. Kan dere estimere hvor lang responstid dere har før vi mottar en formell godkjenning? Med vennlig hilsen, Bjørnar Røyset, FMI».

Organisasjonsapparatet i Arendalsuka ledes av Arbeiderpartiordføreren i Arendal, Robert C. Nordli og i hovedprogramkomiteen sitter Øystein Djupedal, tidligere leder og stortingsrepresentant for SV siden 1993. Helene Fladmark, tidligere stortingsrepresentant for Venste og Harald Stanghelle, politisk kommentator med bakgrunn i Arbeiderpartiavisen Arbeiderbladet/Dagsavisen, Aftenposten og Dagbladet. Overrasket er FMI ikke at disse nevnte personene har et grunnleggende behov for informasjon rundt temaet ytringsfrihet, for svaret som kom to dager senere er illustrerende:

«BEHANDLING AV FMIS PÅMELDING AV STAND UNDER ARENDALSUKA 2019 Vi viser til FMIs påmelding av stand som vi mottok 5. mars 2019. Rådet for Arendalsuka har vedtatt å sette spørsmålet om ytringsfrihetens rammer og kriteriene for deltakelse på Arendalsuka på dagsorden. Arendalsuka vil derfor gjennomføre et seminar for egen organisasjon der vi vil søke råd blant annet hos fag- og forskningsmiljøer med stor kompetanse på ytringsfrihet og demokrati. Arrangementet planlegges i månedsskiftet april/mai. Behandling av FMIs deltakelse under Arendalsuka 2019 stilles i bero til første halvdel av mai».

FMI arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap. Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge. Vi respekterer ikke avgjørelsen til arrangøren, men selvsagt aksepterer vi den i påvente av et positivt svar. Når et kommunistisk parti som NKP som hyller en ideologi som har tatt livet av over 100 millioner mennesker får delta, stiller vi oss undrende til at vi som en demokratisk, idealistisk opplysningsorganisasjon må vente til mai måned. Panikkreaksjonen vår søknad fremkaller er et seminar hvor rammene for ytringsfrihet skal belyses. Når arrangørene har dette grunnleggende behovet om skolering rundt dette viktige tema er vi beroliget når vi vet at fagdirektør Anine Kierulf fra Norges nasjonale institusjon for menneskerettigheter er en av foredragsholderne. FMI tilbyr også å sende en representant til dette seminaret da vi innehar bred kompetanse innenfor temaet ytringsfrihet, ta kontakt.

arendalsuka seminar
Sosial
isten Øystein Djupedal viser at han ikke henfaller i hysteri og uttaler til systemmedia-avisen Agderposten: «Det høres fornuftig ut med et slikt seminar, men jeg mener det skal veldig mye til for å endre kriteriene til Arendaluka. Jeg tror at den dagen vi sier nei til noen vil vi få det veldig krevende. Dette arrangementet skal tillate lovlige grupper med ekstreme meninger». FMI er ekstremt for ytringsfrihet og arbeider for å bevare et norsk Norge. Vi representerer den nasjonale, demokratiske motstanden mot multikultur og samfunnsforfall. Vi treffes uke 33 i Arendal. Ytringsfrihet også for nasjonalister. Nei til § 185.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 368 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015