kreditkort terrorismeGalskap: Med penger fra EU kan terrorister finansiere en AK 47.

EU støtter indirekte terrorister med pre-paid kredittkort utstedt av EU, UNHCR og Master Card, dette i følge den Ungarske visepresidenten János Halász i det parlamentariske sikkerhetskomiteen til EU parlamentet.

FMI har tidligere offentliggjort den skandaløse praksisen hvor nyankommende kulturfremmede utstyres med kredittkort. Superkapitalist og spekulant George Soros og en av hans utallige NGO-stiftelser ved navn «Humanity Ventures» med et budsjett på ufattelige 500 millioner Dollar, uttalte i 2018 i en pressemeldingen om pre-paid kortene: «...hjelpe migranter og flyktninger i hele verden slik at de mottas positivt i de landene de reiser til», les invasjonen av Europa. Mastercard erklærte også «innovative betalings-, data- og identifikasjonsløsninger for underpriviligerte», les ikke etniske europeere, altså kulturfremmede. Disse kredittkortene er utgitt av MasterCard og har logoen til EU og UMHCR (United Nations High Commissioner for refugees). Videre må disse «flyktende» ikke fremvise legitimasjonspapirer da kortinnehaveren er UNHCR, altså FN. Som Nova24tv formidler, finnes det ikke tvil om at FN og EU samarbeider med MasterCard for å formidle disse prepaid kortene til «migrantene». Den Kroatiske redaktøren Ninoslav Vucetic skrev i en Tweet: «Disse bankkortene er nok et bevis for hvordan EU ødelegger den europeiske kulturen. Blir de invitert med penger for å utøve vold? Hvem gir migrantene et slikt bankkort slik at de uten for- og etternavn kan heve store kontantbeløp?»

Finansierer Norge ved sine økonomiske overføringer til EU indirekte terrorister?

I Ungarn ble en Syrisk statsborger arrestert, mistenkt for å være medlem i is. Noen vil sikkert spørre seg hvordan sosialturisten kunne reise med fly til Ungarn som praktiserer en knallhard innvandringspolitikk? Syreren hadde legitimasjonspapirer utstedt av Hellas. Vi er kjent med at det florerer med falske legitimasjonspapirer i hele Europa og en sikker kontroll av riktig identitet er i praksis umulig. Det er i Hellas interesse å bli kvitt alle fremmede som midlertidig har et opphold. Ustedelse av legitimasjonspapirer er en effektig måte å videretransportere problemene. Han var i besittelse av et «Brussel kredittkort» med ca. 5000 kroner disponibelt. For disse 5000 kronene kan terrorister kjøpe en pistol eller nesten finansiere en AK 47 som det florerer av i hele Europa. Bare i januar mottok 64000 fremmedkulturelle dette kredittkortet og ingen kan si hvor mange potensielle terrorister det finnes blant alle disse. Vi fastslår at det er komplett galskap å dele ut disse kredittkortene til personer som man ikke kan fastslå identiteten til. Hvorfor eurokratene i Brussel fortsetter denne praksisen er uforståelig. Sikkerheten til den europeiske befolkningen er truet, men å ustede kredittkort med en disponibel sum som utgjør knapt en månedslønn i Ungarn er uforståelig. I Bulgaria og Romania utgjør denne summen mer enn en gjennomsnittlig månedslønn. Invasjonsstyrkene gleder seg og sprer dette budskapet til til sine trosbrødre som nå bare venter på å invadere Europa og utnytte sosialsystemene med velsignelse fra naive europeiske regjeringer og forræderne i Brussel.

Denne galskapen pre-paid kredittkort representerer må det bli slutt på. Vi forlanger at kulturfremmede ikke skal ha tilgang på kapital. Vi må internere fremmede i påvente av repatriering/tilbakesendelse til sine hjemland. I lukkede leire kan man humant sørge for at minimumsbehovene som mat, drikke og klær dekkes. Med dette effektive virkemiddelet vil kriminalstatistikken reduseres og tryggheten for Europas befolkning ivaretas. FMI forlanger stengte grenser og nei til mottak av fremmede folkeslag.

Du er kanskje en som også har fått nok av upålitelige politikere, men når tar du til motmæle?
Bare ved å klage og kommentere artikler på nettet endrer du ikke fremtiden. Bli medlem av FMI og delta i en aktiv Norsk motstandskamp for vårt folk og vårt fedreland.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette med å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.