Nye invasjonsstyrkerSosialturister må vi stoppe med ethvert lovlig middel.

«Hva er målet? Målet er raseblanding! Hvis folket ikke godtar dette, da vil vi benytte alle statlige muligheter».

I en rapport fra Europol kan Europa forvente en masseinvasjon av kulturfremmede de kommende ukene hvis ikke drastiske tiltak iverksettes allerede i dag. De første 70 000 fremmede ligger i startgropen og bare venter på marsjordre. Hvis ikke EU er i stand til å hindre den første invasjonsbølgen vil Europa oppleve en situasjon sammenlignbar med katastrofeåret 2015.

Innenriksministeren Herbert Kickl, FPØ, advarer EU-kommisjonen i brev offentliggjort i systemmedia-avisen Kronen om at tilstrekkelige tiltak må iverksettes og etterlyser en konkret handlingsplan fra eurokratene for å hindre en ny katastrofe for Europa. «Titusenvis av ‘migranter’ befinner seg i regioner nær Europas yttergrenser. 5000 er startklare i Bosnia-Herzegovina. 5000 i Serbia, 60 000 i Hellas og 5,6 millioner syrere viser et potensiale for en ny migrasjonsbevegelse». FMI har tidligere advart om akkurat denne nye faren som truer Europa. En rask reaksjon og et klart signal til den europeiske befolkningen og til de reiselystne sosialturistene må komme allerede denne uken, men om okkupasjonsregimet i Brussel ønsker dette er mer enn tvilsomt.

I brevet fra Kickl oppfordrer han spesielt EU-kommisæren Avramopoulos som er «ansvarlig»? for migrasjon om snarest å iverksette en katastrofeplan for å stoppe en ny massiv folkevandring. Han forlanger å få vite hvilke tiltak EU vil gjennomføre. Videre sier han at Østerrike vil benytte ethvert virkemiddel for å stoppe en illegal masseinnvandring. Innenriksminister Kickl advarer og vi siterer: «Vi husker alle bildene fra masseinnvandringen i 2015/2016 . Vi kan ikke sitte her uvirksomme og vente til det står titusenvis fremmede på grensen. Det er ansvarsløst». Vi spør: Når vi i Norge lever under et EU-okkupasjonsregime som forlanger at Europas stater og folk skal ødelegges, hvordan kan vi da tro at det er i EUs interesse å ta advarslene på alvor?

«Målet er raseblanding»
Vi spår at eurokratene hvor samtlige innehar karaktertrekkene til en psykopat vil le rått over brevet fra den Østerrikske innenriksministeren og minnes hva den lille kompleksplagede, kriminelle franskmannen og tidligere President Sarkozy uttalte når han var formann for det Europeiske rådet tilbake i 2008:

«Hva er målet? Målet er raseblanding! Utfordringen for det 21 århundre er blandingen av de forskjellige landene. Det finnes ikke noe valg, det er en forpliktelse. Det er nødvendig. Vi kan ikke gjøre noe annet, ellers risikerer vi store konfrontasjoner med store problemer. Derfor må vi forandre oss og vi vil forandre oss. Bedrifter, regjeringer, skolevesen, politiske partier er forpliktet til å nå målet om forandring. Hvis folket ikke godtar dette, da vil vi benytte alle statlige muligheter».

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.