header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Åpent brev til Moskva-korrespondent, Jan Espen Kruse, NRK.

jan espen kruse printscreen medier24

Printscreen medier24.no.

Den 19.5.d.å. hadde du, Jan Espen Kruse en reportasje fra Russland der det ble fortalt om russiske protestgrupper som var sensurert av myndighetene og der visstnok Putin stod bak slik sensur.

Jeg synes det er helt unødvendig å reise til Russland, eller noe annet land i verden for den saks skyld, om en skal finne sensur og manglede ytringsfrihet for et lands egne borgere.Nett det finnes i høy grad i Norge!

I Norge kan vi oppleve at vi blir gått etter i sømmene på grunn av våre politiske meninger, spesielt når det gjelder meninger om innvandringspolitikken. Her har den vanlige borger med kritisk syn på denne saken lite å gå på. Det er den offisielle "sannheten" som skal råde, og den som har et annet syn her får virkelig erfare at ytringsfriheten i Norge ikke er gjeldende for alle. Media er myndighetene og den offisielle "sannhets" trofaste tjener for å plante det som er den "korrekte sannhet" ute i befolkningen. At mange, de fleste?, føler frykt for å si sine meninger er vel en tilsiktet virkning, da har makten fritt spillerom. Og denne frykten lever i stor grad blant politisk opposisjonelle i landet vårt. Minner om Riksadvokatens pålegg til landet dommere om strengere og normdannende straffer mot de gjenstridige, oss som hevder at Norge er Vårt! Minner også om saker der politiet ransaker boliger, tar med pc-er og annet elektronisk utstyr, samt gir bot i titusenkroners størrelse for personer som skriver saklige meninger om innvandringspolitikken, eller deler meninger om dette. Her bør vi nevne § 100 i Grunnloven som gir den vanlige borger rett til frimodige ytringer om statsstyrelsen og enhver annen gjenstand. Uten denne paragrafen praktisert er Norge ikke noe demokrati, heller ikke en rettsstat! Da jeg, undertegnede, for over 30 år siden engasjerte meg i Folkebevegelsen Mot Innvandring, som var ledet i stor grad av krigsveteraner og krigsseilere, da trodde jeg at Norge var et demokratisk samfunn. Det gikk ikke lenge før jeg fikk et annet syn på nettopp dette! Trakassering, usannheter, hets, komplott og vold var noe av det vi fikk erfare fra eliten og dens støttegrupper med gatejustis som "spesialfelt".

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi hører stadig skremslene om Russland og Putin fra både myndigheter og media i Norge. Nå kan det sies at Russland aldri har angrepet oss, men russiske styrker har derimot frigjort oss, Finnmark under krigen. Norge prøver å være best i NATO-klassen når det gjelder opprustning langs den russiske grensen både i nord, vest og sør. Russland beskyldes for å være "selvhevdende" og drive "aggresjon" mot Vesten. NATO-landet Norge, og NATO, har selv stått for det de beskylder Russland for. Jeg siterer en som uttalte at: "Russland er ikke Sovjet og Putin er ikke Stalin." Forresten, hva slags nabo er det Norge ønsker å fremstå som med sine stakkarslige straffetiltak mot vårt naboland? Frukten av det å være best i klassen består gjerne i å få vervet som "NATO-sjef", i hovedsak få spise kirsebær sammen med de store!

Jeg hevder at denne pågående hetsen mot Russland og Putin er begrunnet i at russiske myndigheter vil beskytte sitt land og sitt folk, og at Putin ikke ønsker å kaste seg inn i den ville dødsdansen som vestlige ledere og vestlig media med så stor iver deltar i på bekostning av Vestens egne stater og dets gamle folkegrupper.

Et gammelt råd er at man først feier søppelet over egen dørstokk før en tørker støvet fra naboens eiendom. Dette synes jeg må være en god skikk å følge når media og politikere ser seg rundt i verden for å finne mangler om menneskeretter, sensur og ytringsfrihet i andre stater. Akkurat der tror jeg ikke Norge er best i klassen!

aasenNorvald Aasen
Askvoll, 25.5.2019


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1765 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015