jan tore sanner

Bla bla bla og tåkeprat fra integreringsminister Jan Tore Sanner. Foto: Marte Garmann, statsministerens kontor.

For de som fortsatt ikke følger oss på Twitter, gjengir vi her en kort meningsutveksling mellom FMI og kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner 28. august:

FMIs Twittermelding:
«Norsk statsborgerskap skal henge høyt»: Sanner. Nå innføres krav om B1 for å bli plastikknordman, tilsvarer nivået til en norsk 15 åring. 70 % av de ikke-velkomne har kun grunnskole eller lavere og pedagoger sier B1 er for høyt. Stopp innvandringen, send rasefremmede hjem nå!»

Svaret fra Jan Tore:
«For en nedrig kommentar. Vi skjerper kravene og bedrer opplæringen, fordi vi ønsker at flere skal bli del av små og store fellesskap og bli selvhjulpne gjennom jobb.»

Dette politiske tåkepratet besvarte vi på denne måten:
«Vi ønsker ingen integreringsminister som importerer mindre begavede kulturfremmede som er og blir en belastning og ødelegger Norge. Vi ønsker en Repatrieringsminister og en folkedomstol hvor svikere som deg blir dømt av folket.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi oppfordrer alle lesere om å følge, kommentere og like våre meldinger på vår offisielle Twitterkonto: https://twitter.com/FMInnvandring som vi daglig oppdaterer. FMI er ubehagelig ærlige og vi vet at vi er en torn i øyet på det etablerte regimet.

Vi er kjent med at det eksisterer andre Twitterkontoer som misbruker FMI med falske Twitttermeldinger. Dette fordømmer vi og tar på det skarpeste avstand fra slik kriminalitet.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig nasjonalistisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.