logo frpI disse valgtider passer det med et blinkskudd fra Bjarne Dahls rikholdige arkiv, som er en breiside til Fremskrittspartiet som en gang var et alternativ til oss nasjonalister. Godt valg!

Det har vært vemodig å følge utviklingen i Fremskrittspartiet fra sidelinjen. Der er vel fortsatt noen igjen i partiet som husker den erklærte nasjonalisten Anders Lange, og flere som husker Carl I. Hagen slik han var, som politisk vekkelsespredikant, og den begeistringen han vakte land og strand rundt, der forventningsfulle tilhørere ventet i timevis for å høre et nytt politisk evangelium. Så fikk han statsmannsnykker, og deretter innførte partiet skjørteregime. En skare middelmådige levebrødspolitikere breier seg i partikontorene og som tillitsvalgte rundt om i landet, uten å gjøre seg bemerket med utspill som vekker noe nær gamle dagers begeistring.

Med få unntak er nivået nedslående: Hvordan kan partiet være bekjent av en “internasjonal sekretær” som ikke vet forskjell på “og” og “å”? At han betegner som “søppel” FMIs trosartikkel, at Norge er nordmenns fedreland, og at vi motsetter oss et multikulturelt samfunn på norsk jord, bør vi ta til etterretning. Det er vel å anta at “den internasjonale” har skrevet dette med påholden penn. Vi nasjonalister vet i så fall hvor vi har Frp, om vi ellers hadde vært usikre.

Derfor oppfordrer jeg alle meningsfeller til å boikotte kommune- og i neste omgang stortingsvalget. Ingen av de politiske partiene vil ta konsekvensene av den fremmedkulturelle innvandringen og islamiseringen på alvor, og vi vil ikke være med og legitimere og dele ansvaret for deres landssvik med våre stemmesedler.

Bjarne Dahl