strutsSå lenge naive Ola Nordmann tror på alt, da fungerer planen til herskerne. Men hvor lenge?

Propagandaen i det politiske media-komplekset til Ernas liksom-demokrati kjører på høygir: Trump holder en amok-fart i handels- og næringspolitikken. Boris Johnson bringer bare ulykke til britene, selv om flertallet fortsatt ønsker Brexit. Brasils president Bolsanaro ruinerer selvsagt verdensklimaet. Salvini og Italia lar de «stakkars» afrikanerne med vilje drukne. Orban og Putin er diktatorer. Samtlige av disse politikerne er demokratisk valgt til sine posisjoner. Men det neglisjeres totalt hvis Trump og andre ikke følger nærings- og politikkmodellen som EU ønsker. EU-styrte marionett-Erna og skrekkabinettet hennes fyrer løs med de statsfinansierte propagandavåpnene sine.

Helt anderledes er tonen overfor de to diktaturene i Kina og Iran. Utenrikshandelen med disse landene er for viktig til at de direkte kritiseres. Erna får nok panikk når hun tenker tilbake på Kinas reaksjoner og sanksjoner når Nobels fredspris ble utdelt til en kinesisk opposisjonell. Også morder-regimet og finansieringskilden til islamsk ekspansjon i Norge og Europa, Saudi-Arabia blir pleiet med silkehansker, mens mot Trump bruker man hammeren. Dette er ikke nytt, men Norge, Europa og verden står foran en resesjon som raskt kan bli en omfattende økonomisk og politisk krise.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

I Norge evner ikke store deler av befolkningen å innse realitetene og tror på hva de blir fortalt. Eventyrfortellerne og panikksosialistene er de som på bakgrunn av sin utdannelse, posisjoner og sine PK-informasjonsmuligheter bestemmer det samfunnsmessige, politiske og åndelige livet.

Denne store og heterogene gruppen som kan defineres som funksjonseliten skulle være i stand til å erkjenne det kommende forfallet av Europas stater. Spørsmålet er hvorfor eliten ikke forhindrer dette og tilbyr løsninger for å stoppe og reversere forfallet? Et mindretall sannhetssøkende og frihetselskende som vi nasjonalister påpeker fakta og blir mistenkeliggjort og direkte forfulgt. Det norske folk vil garantert betale en høy pris for meningsdiktaturet. Det er en tragisk norsk tradisjon å følge vedtatte PK-sannheter med de ulykkelige følgende dette alltid har.

Fremtidsperspektivene gir absolutt ingen grunn til overdreven optimisme, men resignasjon og pessimisme er heller ikke noe alternativ.

Kjemp en aktiv frihetskamp med FMI! FRI! SOSIAL! NASJONAL!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig nasjonalistisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.