kypros 2

Her finnes den ingen overvåket grense, Europa innvaderes! Foto: FMI.

«Tyrkia sender velferdmigranter til Kypros for å bli bli kvitt de, samt at det er en strategi for å islamisere øya.» Fra den folkerettsstridige tyrkisk-okkuperte (1974) nordlige delen vandrer muslimske illegale over den FN bevoktede «Green Line» for å kunne reise videre til Europa.

Stadig flere båter med sosialturister, hovedsaklig muslimer fra Syria, Georgia, Syd-Øst-Asia og Vest-Afrika forlater Tyrkia i retning Nord-Kypros. Deretter krysser de ulovlig en 15 kilometer ubevoktet puffersone, grensen til den greske delen og derved EU. Tallet på velferdsmigranter er de siste månedene steget og bare i 2019 ble det stilt over 12.000 asylsøknader. I følge asylavdelingen i kypriotiske innenriksministeriumet er over 16.500 asylsøknader ubehandlet. Ikke et eneste land i EU har mottatt så mange «flyktninger» målt ut i fra innbyggertallet viser også tall fra 2018.

I mottaksleirene sitter sosialturistene fast da en videre-reise ikke er uten komplikasjoner. Dette overrasker i størst grad de brun-svarte fra Afrika: «De tror at når de nå er ankommet Europa, kan de enkelt reise videre til Mellom- og Nord-Europa. Dette er hva menneskesmuglerne har fortalt de»: NGO, "Cyprus Refugee Council."

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Den konservative politikeren Demetris Demetriou sier rett ut at «Tyrkia sender velferdsmigranter til Kypros for å bli bli kvitt de, samt at det er en strategi for å islamisere øya». Også den tidligere innenriksministeren Petridis har uttalt at «Majoriteten er ikke flyktninger, dette er næringslivsreisende som utnytter det svake Europa.»

Strategien til regimet i Tyrkia støtter menneskesmuglere, men planen er nå avslørt fordi asylsøkende syrere ikke har ID-papirer, bortsett fra et visum for Tyrkia. Dette trenger de for å kunne reise bekvemt over til Nord-Kypros.

Kypros har bedt EU om hjelp, og den består av 2 millioner Euro og noen eurokrater fra Brussel. Man kan nå forvente at båt-taxiene til forskjellige kriminelle NGOs intensiverer sitt arbeid med menneskesmugling og islamiseringen av den tredje største Middelhavs-øya fortsetter.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI