twitter 3319619 640

Følg FMI på Twitter: https://twitter.com/FMInnvandring

Twitter skal nå svarteliste og renske bort såkalte falske nyheter, dette i følge mikrobloggen. Selskapet begrunnelse er at man vil skape et «sikkert internett».

5. mars er dagen hvor Twitter vil renske opp i «falske nyheter». Et spesial-team skal slette innlegg som «sprer falske eller forvrengte fakta».

Twitter melder på sin egen blogg følgende: «Fra 5. mars begynner vi å merke tweets som vi tror (!) at innholdet er forandret eller forfalsket. Etiketter vil da linke til andre meldinger for å gi en sammenheng fra godkjente kilder.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Twitter har tidligere forklart at det de vil gjøre er å «vise en advarsel til mennesker før de retweeter eller liker en tweet. Dette for å hindre at tweeten anbefales og/eller retweetes. Videre vil vi forklare hvorfor og vise til pålitelige kilder. I de fleste tilfellene vil vi benytte alle muligheter for å stemple tweets». For som de hevder: «Dette vil gjøre internett sikrere, men det vil bli en utfordring og vi vil nok foreta enkelte feil underveis.»

FMI er overbevist om at mange Twitter-kontoer, ikke bare vår, men flere nasjonalistiske Twitter-meldinger vil bli rammet av regelrett sabotasje og utestengelse. Her har de nok lært av meningsdiktaturet til facebook.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI