massepsykose pixabay

Massepsykose.

Islams Id-feiring, som har vært betydelig dekket av systemmedia og norske svikerpolitikere, har antatt dimensjoner som kan sammenlignes med massepsykose. Oddbjørn Jonstad kommenterer.

Norske politikere og media hilser muslimene på deres festdag Id. Men det blir i økende grad problematisk når islam tar plass i, slår røtter i, og begynner å spre sine ideologiske tentakler, i et naivt, altruistisk orientert og svært tolerant samfunn som Norge. Vår samfunnsmodell er ikke konstruert for å kunne ha noe forsvar mot en slik religionsideologisk pakkeløsning som islam.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Men når en påpeker de faktamessig forhold rundt alt dette, blir man altså skjelt ut etter noter, kalt rasist, fascist, nazist, hatefull og hva er det ikke alt sammen, og dømt nedenom og hjem som dårlige mennesker.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Dette er hinsides all fornuft og logikk. Man kan begynne å lure på om disse dømmende og til dels svært aggressive menneskene lider under en eller annen form for massepsykose - eller hva det kan være?

Det går tydeligvis stadig mer i retning av at all kritikk av islam skal regnes som hatefulle meninger og ytringer, og regnes som rasistisk. Altså: Vi får det absurde forholdet at det blir rasistisk å kritisere en rasistisk ideologi / religion for å være rasistisk. Da har vi kommet ganske langt inn i molboland-tilstander, får en vel si?

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 9.6.2020