andre verdenskrig german

Nordmenns vilje til å mobilisere mot politikernes avhending av Norge er svært laber, i motsetning til under forrige gang Norge var okkupert. Oddbjørn Jonstad med en kort kommentar:

Under Andre verdenskrig var det mange som samlet sine krefter i ulovlig og farefull kamp mot nasjonalsosialismen ut fra sin samvittighet og moralske overbevisning. I dag er det stort sett bare lommeboken som har kraft i seg til å mobilisere. Det er kanskje Norges største tragedie, og forakten og/eller likegyldigheten for vår kulturelle arv vil koste så dyrt at det ikke en gang kan måles i statsbudsjetter.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Folk trodde på løgnene om mangfold og berikelse, men vil gradvis oppleve at det var enfold og fattigdom som fulgte i de fagre løftenes spor. Folk ropte på frihet fra fedrenes tradisjoner og lyttet til sjarlatanenes forførende løfter om lykke, frihet og fred, men vil en dag våkne opp til ufrihet, tyranni, sorg og et land der freden er forsvunnet fra gatene. Utviklingen er allerede kommet langt.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 20.8.2020