ukraina blm

Vi roser Ukraina som sendte de hjem hvor de hører hjemme, nemlig i Afrika!

Ikke alle regjeringer har gått ned i knestående for venstresidens krav om å støtte «Black-Lives-Matter (BLM)». I den vest-ukrainiske byen Ternopil forsøkte seks studenter fra svarteste Afrika å vise sympati med BLM-terroren og beklaget angivelig rasisme. Knallhard og riktig reaksjon fra regjeringen: Samtlige ble omgående utvist og sendt hjem til Afrika.

En talsperson fra regionalrådet i Ternopil, Volodymyr Bobko fra det nasjonal-konservative partiet «Svoboda» aktiverte omgående det nasjonale politiet og landets sikkkerhetstjeneste. Alle «aktivistene» ble identifisert, internert, utvist og sendt hjem til Afrika.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

På Facebook ga han, ifølge portalen «Vårt Mellom-Europa», følgende kommentar: «De oppfordrer til uroligheter og vold for å kunne stjele gods og varer fra forretninger slik som det praktiseres i USA. De følger instrukser fra utlandet og ønsker å skade vårt land slik at det kunne blitt en internasjonal skandale.»

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Han publiserte også et bilde fra de protesterende negrene og et annet bilde som viser hvordan Osmanene/muslimene kjøpte og solgte europeiske kvinner som slaver. Han henviste videre til en av de mest kjente hvite slavene fra Øst-Europa, Roxelane og skrev:
«Roxelane er trolig den mest berømte slaven av alle de tusenvis som ble stjålet og eksportert fra Ukraina. Ikke alle hadde den «lykken» og bli innlemmet i haremet til Sultanen, men ble solgt på slavemarkedet på det afrikanske kontinentet. Forøvrig eksisterer slaveri fortsatt i Afrika. På Wikipedia står det skrevet at det i Nigeria fantes det 870.000 slaver i 2013! Jeg vet ikke om det eksisterer en ambassade fra Nigeria eller et annen afrikansk land i Ternopil som var involvert i slaveri. Vi har ikke engang et Konsulat fra Moskva som kan minne oss på kollektivfarmene fra Sovjet-tiden. Det var også slaveri.»

Nettredaksjonen, FMI, Folkebevegelsen Mot Innvandring