Harstad kommuneKommunevåpenet til Harstad kommune. Bilde: Wikimedia commons.

Harstad kommune ga i juni 2019 to muslimske kvinner 55 000 kroner til å selge hijab og andre klær tilhørende islamsk kultur.

Islam er kommet for å bli ser det ut til – og overtar våre samfunn etter hvert, helt og holdent. De aller fleste nordmenn synes det er greit – vi som ikke synes det er greit, er en knøttliten minoritet i sammenhengen og dermed maktesløse mener mange.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Men når jubelen for islam har lagt seg og det eksotiske har bleknet, trår den grelle virkelighet til, og fram – men da er det for sent. Enten konverterer man og blir en del av ummaen, eller man lever livet som annenrangs borger; som dhimmi.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Generasjonen som husker hvordan det var å leve som frie mennesker dør ut smått om senn. Historien vil være destruert av herrefolket, og nye generasjoner vet ikke om annen virkelighet enn den de fødes inn i.

Skulle en og annen gærning opponere, har han i så fall ikke livet kjært – vel - livet blir kanskje ikke så kjært i et muslimsk samfunn – forståelig at så mange muslimer kun lever for å komme seg hurtigst mulig til det "hinsidige". La ikke dette bli virkelighet.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 4.9.2020