feminists pixabay

I Aftenposten kunne man i dag lese en artikkel skrevet av Daniel Røed-Johansen med overskriften «Politiet vil vurdere om Sian skal få nei til å markere i boligområder». Årsaken er at Sian blir møtt av mange motdemonstranter - og det er derfor ikke sikkert at disse markeringene er egnet nær boligområder i fremtiden, mener Oslo-politiet, representert ved politiadvokat i Oslo politidistrikt, Kai Spurkland.

Men dette er jo å snu problemstillingen fullstendig på hodet. Det er ikke Sian som er problemet. Det er kriminelle og rabiate innvandrere som skaper ordensforstyrrelsene og begår lovbrudd. Representantene fra SIAN oppfører seg som folk skal gjøre.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Spørsmålet er så hvordan vi kan havne i en slik situasjon at det er etniske nordmenn som får skylden for at innvandrere oppfører seg som lovbrytere – og det er nordmennene som må nektes ytringsfrihet av et politi som svikter gang på gang i møte med innvandringsproblemene.

Det er nok ikke politisk korrekt å mene at dette har noe med feminisme å gjøre – men la oss se hvem som styrer i politinorge.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Statsministeren er kvinne, justisministeren er kvinne, sjefen for politihøyskolen er kvinne, politidirektoratet blir ledet av en kvinne, politimesteren i Oslo er kvinne, det samme er politimesteren i øst-politidistrikt. På toppen av det hele er nesten 70 % av politiadvokatene i Oslo politidistrikt kvinner. Etc. etc. Og fremtiden ser ikke lysere ut – 51 % av studentene som begynner på Politihøyskolen i år er kvinner.

Bak det hele ligger også det faktum at alle organisasjoner som promoterer innvandring er dominert av kvinner – det samme gjelder de som reiser til Hellas og tar imot migrantene der.

Det er derfor god grunn til å tro at problemene landet har med innvandringen skyldes feministiske kvinners grep om politikken generelt og politiet spesielt.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 14.9.2020