flagg norge

Til statsråd Nikolai Astrup, regjeringen. Kopi til Per Willy Amundsen, Frp.

Høringsuttalelse i anledning forslaget om ødeleggelsen av flaggloven:

Jeg vil be deg, statsråd Nikolai Astrup, om å skrinlegge raseringen av flaggloven. At seksuell legning skal markeres med spesielle flagg ved offentlige flaggdager er vel å gå mange skritt for langt, selv for Høyre?

Hva om enhver seksuell legning skal markeres med hvert sitt flagg, så vil der vel bli mange flagg som skal markere de mange gruppene. Skal homfile, lesbiske, transpersoner, pedofile og andre legninger markeres med hvert sitt flagg til glede for politikere og andre som til daglig smykker seg med globalistmerket på jakkeslaget?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Nå er det riktignok slik at en mann ved navn Arild Dahl, og visstnok forfatter, ser frem til den dagen det norske flagg fires fra stortinget, og opp kommer et nytt i farger vi ennå ikke har sett, mener han i en kronikk i Klassekampen i desember 1987. Er dette ett skritt på veien, herr Nikolai Astrup? Blir det neste fjerning av korset i flagget, da nok flertallspolitikere og andre grupper mener vår kristne kulturarv er til skade for mangfoldet?

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Det er enda noen av oss som er glade i både landet vårt og flagget som er vårt nasjonalsymbol. Vennligst ha respekt for oss nordmenn, statsråd Nikolai Astrup!

Høringsuttalelse fra

Norvald Aasen
Askvoll, 29.8.2020