orban korridor

«Hvis dere trenger de, ta i mot dem»: Orban tilbyr en korridor for kulturfremmede som skal leve som sosialturister i Vest- og Nord-Europa.

Det er mer enn kjent at Ungarn og ministerpresident Orban ikke er en tilhenger av EU sin migrasjonspolitikk. I motsetning til de vestlige ukulturnasjonene forholder han seg til Schengen- og Dublin-avtalene som sier at de nyankomne skal søke i det første landet de kommer til, ikke å bevege seg til de landene som tilbyr mest i sosialhjelp.

I Ungarn er det nærmest umulig å søke om asyl, da de såkalte «flyktningene» kommer fra sikre tredje-stater.

Ungarsk grensekontroll er «illegal»
I 2015 bygde de en grense mot Serbia. Kulturfremmede som blir pågrepet blir uten unntak sendt tilbake.

EU sin flyktningkommisjon UNHCR og forskjellige NGOs betegner Ungarns asylpolitikk som «illegal» og mener dette bryter mot EU og internasjonal rett. Dette passer ikke FN sin agenda om å oversvømme Europa med ikke-europeere og for å foreta en befolkningsutveksling. Derfor har eurokratene i EU innledet undersøkelser om kontraktsbrudd og truer med sanksjoner mot et land som følger vedtatte lover og regler.

Hvis dere trenger de, ta i mot dem»
Orban har derfor reagert og tilbudt det dekadente vesten en korridor gjennom Ungarn hvis de ønsker flere sosialturister: «Hvis dere trenger de, ta i mot dem.»
Orban mener også at flere varianter av Coronaviruset blir spredt av de kulturfremmede. Dette er et tema som blir møtt med taushet i vestlige systemmedier. Vesten styres av følgende agenda:

  1. Disiplinering og kontroll av befolkningen gjennom lovstridige innskrenkninger i menneskerettigheter: Tester, nedstengning, karantene, reisebegrensninger, kombinert med en løgnpropaganda om farligheten av et virus hvor over 99 % overlever.
  2. Masse-immigrasjon er i denne «farlige» pandemitiden et ikke-tema og en tsunami av hovedsakelig testosteron-fylte unge menn i kampdyktig alder importeres til sosialsystemene i Vesten.

Nettredaksjonen