afghanistanFolkeutvekslingen og degenereringen av Europa fortsetter.

Hvis Afghanistan ikke får tilgang til fryste reserver i utlandet og ytterligere finanshjelp vil «det denne vinteren komme titusenvis afghanere til Europa». Dette sier Ahmad Wali Haqmal i det afghanske finansdepartementet.

Allerede i august forsøkte Taliban å få tilgang til sentralbankens midler, uten å motta et svar. 9,5 milliarder US-Dollar er fryst og sperret i Federal Reserve Bank of New York. 430 millioner US-Dollar i den tyske Commerzbank, 94 millioner i den tyske sentralbanken og ytterligere 660 millioner Dollar i Sveits, administrert av et konglomerat forskjellige sentralbanker.

Grunnen til at de ikke får tilgang på midlene er ifølge IWF: «Internasjonalt er det fortsatt uklart om man skal anerkjenne regjeringen i Kabul og derfor frigis ingen midler.» Taliban tilbakeviser dette og finansdepartementet uttaler offisielt: «Pengene tilhører den afghanske nasjonen. Det å fryse våre reserver i utlandet er uetisk og i strid med alle internasjonale lover og moralske verdier».

En total katastrofe for Afghanistan og Europa
Afghanistan er i en vanskelig humanitær krise og flere eksperter, derunder WFP-direktør David Beasley: «Denne vinteren blir millioner av afghanere tvunget til å velge mellom sult eller migrasjon. Dette vil utvikle seg til en total katastrofe hvis Vesten ikke responderer på fordringene fra Kabul.»

Hva som venter Europa ser vi bare begynnelsen på grensen til Polen i disse dager. (Og HER og HER.)

Shah Mehrabi fra den afghanske sentralbanken sender et tydelig signal til EU og Europa: «Europa vil bli rammet sterkest hvis vi ikke får tilgang til våre egne midler. Hungersnøden truer og de vil komme til Europa.»

FMI fastslår at invasjonen allerede er i gang og med den kommer det flere potensielle terrorister til vårt kontinent og folkeutvekslingen av befolkningen i Europa fortsetter. Den som fortsatt ikke innser at Europa er blitt et destabilisert kontinent hvor en voldsspiral øker dag for dag er i komplett velstandskoma.

Avslutningsvis: Hvorfor blir ikke midlene frigitt? Ønsker de styrte, styrende folkeforræderne i Europas regjeringer og EU en masseinvasjon som vi opplevde i 2015?

Nettredaksjonen