hvit jente pixabayDen hvite rase må bestå. Bilde: Pixabay.com

Det finnes få europeiske nasjoner tilbake der masseinnvandringen fra den 3. verden ikke har satt sine spor og dominerer gatebildet.

Hvis man ønsker mangfold, flerkultur og unike etniske folkeslag så er den masseinnvandringen vi ser i dag en total destruksjon av nettopp dette. Kun ved å la alle nasjoner, folkeslag og kulturer få utvikle seg i stor grad alene og uten påtvungen innblanding vil man kunne oppleve unike kulturer og etnisiteter. All innblanding og kulturell appropriering må være frivillig og tas imot av den enkelte etnisitet og kultur naturlig.

Å påtvinge et land, et folk og en religion mangfold via konkurrerende eller diametralt motstridende kultur vil være destruktivt og til slutt helt ødeleggende for den kulturen som ikke klarer å hevde seg selv. Til slutt går den i historiens glemmebok for aldri å gjenoppstå igjen. Ofte er det den kulturen som åpner sine grenser, frivillig eller ikke, som taper.

Så man kan spørre norske politikere og eliten om hvorfor man ønsker å sette ulike etnisiteter, kulturer og religioner opp mot hverandre der alle kjemper om å vinne og bli den dominante i samfunnet. Historien har vist at dette svært mange ganger ender opp i borgerkrig og blodbad.

Hva er poenget med å dra på ferie til et fremmed land, hvis alle nasjoner skal være flerkulturelle og skal se like ut? Det er jo ikke flerkultur. Det er monokultur av det verste slaget. Et grått og kjedelig samfunn, der man ikke lenger kan nyte menneskehetens mangfoldige utfoldelse. Tilbake har man ødelagt tusenårige nasjoners møysommelige oppbygging av sin egenart med musikk, klesdrakt, språk, filosofi, religion og mat.

Denne åpenbare logiske tankefeilen som venstresiden har forsøkt å selge oss i mange tiår nå må avvikles og kastes på historiens skraphaug. En nasjon, et folk og en kultur tar til seg ting naturlig og sakte. Å presse to, kanskje tre ulike kulturer og levemåter sammen på et begrenset område – med makt og vold – skaper bare uro, krig og ulykke for alle de involverte.

La oss få tilbake vår unike og verdifulle nasjonale identitet. La oss samarbeide og skape fred på kryss og tvers av grenser og kontinenter. La oss skape en fargerik, unik og vakker verden. Hver for oss.

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 24.12.2021