demokratie 2161890 340

Systemløgnene til regimemarionettene i Stortingspartiet slukes rått av Ola Idiot.

Vi lever i et samfunn der man tror at en er «opplyst», mens man i virkeligheten er indoktrinert.

Myndighetene bestemmer hvilke media som skal ha statsstøtte og hvilke som ikke får finansiering. Dermed legger man til rette for «regimetro» medier.

Vi mottar daglig mengder med skjev-informasjon. Det tegnes et rosenrødt bilde og fakta forties av ikke-vestlig innvandring, om hvordan u-hjelp virker, hvilke kostnader som er forbundet med import av «nye landsmenn», av strømmarkedet (at vi daglig eksporterer strøm til kontinentet), av det «grønne skiftet», av vårt «medlemskap» i EU (gjennom EØS) til tross for to ganger NEI, vår håpløse utenrikspolitikk der man har «smurt» seg plass i sikkerhetsrådet, støtte til terrororganisasjoner i Palestina og ikke minst at de tegner et ensidig fiendebilde der Russland liksom er vår hovedmotstander når det tross alt er NATO som har ekspandert østover.

Si nei til det Davos-styrte stortingspartiet
Det virkelig triste er at indoktrineringen fungerer så godt og at propagandaen er så effektiv at nordmenn hvert fjerde år stemmer på politiske partier, som ikke har ønske om å sette egen befolkning først og fremst. Vi kunne ha vært selvstendig og holdt oss til de avtaler som er knyttet til WTO. Beholdt strømmen vår selv og brukt den som vår komparative fordel i konkurranse med omverden. U-hjelpsbudsjettet kunne ha vært brukt innenlands til infrastruktur og hjelp til våre egne svakeste. Vi kan bruke midler til å gi enhver immigrant 500 000,- hvis man reiser tilbake til sitt hjemland (allikevel lønnsomt). Nå må snart våre udugelige partier forstå at vi velger dem for å ivareta nordmenn og ikke fordi de skal hjelpe «gjeteren fra savannene i Afrika».

Har levd et langt liv der min politikerforakt stadig når nye høyder! Måtte det norske folk snart begynne å bruke hode når de stemmer hvert fjerde år!

Tore Hansen
(Kommentar sakset fra document.no)