header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

menneskesmuglere

Mange spår en kommende rasekrig i Europa grunnet importen av kulturfremmede.

Det som hardnakket benektes av profesjonelle, institusjonelle migrasjonslobby-foreninger og menneskesmuglere i Europa, er at de såkalte «sjøredningstjenestene» ikke jobber hånd i hånd med kriminelle smuglere og blir dermed en del av den mafia-lignende moderne menneskesmuglingen, blir nå bevist av det italienske rettsvesenet.

Som den sveitsiske «Blick» rapporterer, har italienske statsadvokater samlet inn enorme mengder bevis gjennom årene som ikke etterlater noen tvil om medvirkningen mellom de pseudo-humanitære flotiljene og kriminelle smuglerorganisasjoner. Hemmelig avlyttede samtaler, WhatsApp-meldinger og e-poster som ble lest sammen med dem, legger til bevisene som er oppnådd gjennom hemmelig radio- og mobiltelefonavlytting til det som har blitt en overveldende bevisbyrde. Italienerne brukte imidlertid også informanter og overhørte til og med samtaler på navigasjonsbroene.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Tilsvarende rapporter, at redningsskip fra hjelpeorganisasjoner i Middelhavet ofte jobber med menneskesmuglere, har vært tilgjengelig i ca. fem år. «SonntagsZeitung», søndagsutgaven av den sveitsiske «Tagesanzeiger», gjennomførte nylig intervjuer med tre libyske smuglere der de bekreftet kontaktene mellom menneskesmuglerne og redningsskipene. Hovedmotivet til smuglerne for samarbeidet er å «sikre at deres kunder, migrantene, virkelig kommer seg til Italia».

Naive god-mennesker
Selvfølgelig benekter frivillige organisasjoner som «Leger uten grenser» eller «Redd Barna» på det sterkeste slikt samarbeid. Ettersom de finansierer seg først og fremst gjennom donasjoner fra det offentlige og private, foretrekker de å publisere bilder på internett som viser deres «selvoppofrende» arbeid i best mulig lys, og det ser alltid ut som om de redder overbelastede menneskeflåter i nød. Tårekjertlene presses hardt for å stimulere de god-humane sponsorene fra Europa med deres notorisk naive samvittighet.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Man får selvsagt ikke se hvordan menneskesmuglere bringer kulturfremmede direkte til livbåtene, for deretter å styre de tomme båtene tilbake til kysten for å hente neste last med sosialturister, til de «overfylte redningsskipene» som setter kursen mot EU-kysten og losser sin dyrebare last. Bevisene samlet av Trapani statsadvokatkontor på Sicilia på over 650 sider er fulle av bilder og videoer. Ifølge «Blick» reiser etterforskerne også anklager mot individuelle hjelpeorganisasjoner som bevisst har tatt smuglere om bord som selv ønsket å komme seg til Europa. Ved ankomst til Italia, skjulte «redningsmennene» for myndighetene at de kriminelle var om bord.

Med tanke på slike uregelmessige forhold og en veritabel smuglerindustri hvor den dekadente, uansvarlige europeiske flyktning- og velkomstpolitikken må klandres som hovedfaktor, ville det være på høy tid å undersøke innspillene til de tallrike europeiske redningsorganisasjonene spesielt og fremfor alt, umiddelbart stoppe all offentlig og privat støtte til dette smuglersystemet.

Det er ingen tvil om at denne typen «hjelp» og pseudo-menneskelighet på sikt vil føre til Europas totale undergang.

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1785 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015