afa soros red

AFA, som Soros, representerer menneskelig avskum!

Nesten én million fredelige demonstranter var samlet i Brussel i går (23/1-22) for å protestere mot tvangsvaksinering, vaksinepass og innskrenkninger i enkeltindividets ukrenkelige rettigheter til selv å bestemme over sin egen kropp. Men så kom avskummet fra Antifascistisk aksjon (AFA).

Søndagens demonstrasjon for frihet og menneskerettigheter startet fra Gare`de Nord i Brussel i går formiddag og nesten én million mennesker fra hele Europa var samlet for å markere sin misnøye mot korona-diktaturet til despotene i EU og de fleste europeiske lands regjeringer. Etter flere timers fredelig spasergang skjedde det som flere hadde fryktet og advart mot:

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Det en velkjent taktikk fra politiet bevisst å benytte sine egne tjenestemenn for å fremprovosere vold for å ha et påskudd til å stoppe lovlige markeringer som ikke passer det politiske etablissementet. Derfor var det for-programmert at det i sentrale deler av Brussel ville komme til opptøyer og grov vold fra systemets stormtropper, AFA, kombinert med politi-provokatører. En orgie i vold utspilte seg og det grenser til et under at ingen ble drept.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Resultatet er kjent for de fleste som holder seg informert gjennom objektiv, alternativ media og ikke systemmedia: Myndighetene benyttet opptøyene fra de nyttige idiotene på venstresiden til å oppløse den fredelige demonstrasjonen. Statsfinansiert løgnmedia frydet seg, å kunne spy ut sin regimepropaganda om at det var kommet til opptøyer i markeringen mot korona-diktaturet uten å nevne den egentlige årsaken.

Systemmedia lyver! Ikke tro et ord!

Nettredaksjonen