header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

politiker lyver bevisstPolitikere lyver bevisst: Medisinsk sett er «pandemien» over!

Den nevrotiske utholdenhet som politikere og deres vitenskapsmenn, så vel som de statsfinansierte «journalistene», klamrer seg til fortellingen om den altødeleggende omicron-mutanten.

Den overdrevne innsatsen som Stortings- og regjeringseliten har lagt ned i landsdekkende disiplinering og indoktrinering av innbyggerne de siste to årene har for lengst overskredet uvirkelige dimensjoner. Med tvilsomme intensjoner og maksimal energi lanserte egomane politikere, med hjelp av tvilsomme eksperter, en illusjonær virusfeil som de fortsatt sprer frykt og redsel med. Alarmistbilder og meldinger brukes til å forutsi alvorlige farer for død, skrøpelighet og det smertefulle sykdomsforløpet, som vil ramme alle som ikke bruker maske, ikke lar seg teste eller som «ondsinnet» nekter å ta en eksperimentell mRNA-injeksjon.

Medisinsk sett er «pandemien» over. Politisk må den opprettholdes på godt og vondt, og med alle tilgjengelige midler. Det er ingen vei tilbake for ansvarlige embetsmenn, spesielt ikke for de som brukte to år på møysommelig å diskreditere sin eget image med direkte syke trusler om verdens undergang for å bevare sin «troverdighet».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Derfor er det fortsatt ikke noe virus som er farligere og ingen risiko mer uforutsigbar enn korona, som alle bærer på, selv med den mest ufarlige forkjølelsen. Det politisk stiliserte spøkelse til en virusinfeksjon med covid-mutanten omicron ser ut til å representere den høyest mulige lidelse med potensialet til å ødelegge menneskeheten sett fra en Davos-styrt politikerklikk sammen med en fullstendig ukritisk presse. Pest, kolera, gulfeber og ebola er fra systemmedia sitt ståsted harmløs i sammenligning.

Mens viruset i mange naboland nå er blitt nedprioritert som en mer eller mindre ufarlig forkjølelse, velter norske politikere, systemmedia-reportere og TV-stasjoner seg i en sump av manipuleringer, feilvurderinger og uhyrlige prognoser.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Nå sitter de høyrøstede profetene så dypt i sin egen dritt at ingen av dem kunne slippe uskadd fra det, selv om de ville. Fordi enhver borger som fortsatt har evnen til logisk tenkning stiller seg spørsmålet: Hva har alle tiltakene oppnådd som despotiske statsråder, autokratiske politikere, konformsugende journalister med nærmest pervertert drivkraft har krevd av innbyggerne? Ingenting.

Hva har blitt bedre med masker, sosial distansering, ingen sosiale kontakter, nedstengninger, testing, vaksinasjoner, reiseforbud og booster-påfyll? Ingenting. Bare lidelse og en uopprettelig splittelse i samfunnet.

Den påståtte effektive vaksinasjonen? Virker ikke som prediket! En falsk beskyttelse. Tallene til statistikerne? Løgn, svindel, fortielse!

Enkeltnummer av Norge Er Vårt kr 65,–.

En utilgivelig unntakstilstand frembrakt av en inkompetent og håpløst underkvalifisert politiker-klikk, hvor grunnleggende rettigheter er suspendert, kritikere bevisst nedverdiget og ærekrenket. Hva med de gode, de lydige, de systemkonforme, underdanige og feige, alle de som har fulgt alle ordrene riktig? Har de fått tilbake den lovede friheten den dag i dag?

Hvor langt ønsker våre politikere å gå med sin koronale galskap? Det greske alfabetet med alle de utelatte bokstavene ville fortsatt gitt mye rom for nye mutanter, noe som kunne motvirkes med enda strengere tiltak og enda mer vanvittige prognoser. De profesjonelle opportunistene beviser nå den fullstendig rotete situasjonen der våre politiske nullnummer, ut fra panikk og frykt for å miste ansikt, systematisk og med planlagt grundighet har manøvrert seg inn i et hjørne.

Politikerforakt er i dagens situasjon sunt for helsen og gir håp for fremtiden.

Morten Lorentzen
Moss, 29.1.2022


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 477 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015