chopUndersøkelser tyder på at innvandring ikke lenger er like høyt på lista over nordmenns bekymringer.

Nå sitter de høyrøstede profetene så dypt i sin egen dritt at ingen av dem kunne slippe uskadd fra det, selv om de ville. Fordi enhver borger som fortsatt har evnen til logisk tenkning stiller seg spørsmålet: Hva har alle tiltakene oppnådd som despotiske statsråder, autokratiske politikere, konformsugende journalister med nærmest pervertert drivkraft har krevd av innbyggerne? Ingenting.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Dette kan skyldes at asyltilstrømningen for øyeblikket er relativt lavt. men hovedproblemet er at Oslo-media, eller mainstream media, særlig NRK, har berøringsangst for saker som handler om innvandringens skyggeside: kriminalitetsproblemene, de store økonomiske konsekvensene, verdiutfordringene, problemet med islam og hvordan vårt samfunn endres på grunnleggende vis.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

 Selv om det ikke kommer så mange asylsøkere lenger må man spørre seg hvilken type fremmedkulturelle innvandring er det egentlig som er utfordringen og hva kan realistisk gjøres for å bremse den enda mer?

Enkeltnummer av Norge Er Vårt kr 65,–.

Svaret er: Det handler om islam. Problemet er ikke jødedommen, buddhismen eller hinduismen. Det er knapt lov å si det offentlig lenger; men islam, slik den praktiseres i de fleste muslimske land, er rett og slett lite kompatibelt med Vestens frie samfunn. Den debatten er knapt tillatt lenger, da det hefter stigma og diagnoser ved å kritisere islam – såkalt «islamofobi». Men det er uten tvil først og fremst innvandringen fra muslimske land som er problemet. «Løsningen er enkel: dagens asylsystem må avvikles og personer som har fått opphold i Norge må returneres til sitt hjemland når det er mulig.»

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 31.1.2022