digitalt diktaturHvis du ikke nå aktivt yter motstand blir du en kontrollerbar digital transhumanist.

«Det går snart over, uansett!» Folk rundt meg har gledet seg mer og mer den siste tiden. Ja, det er sant: Vi klarte i stor grad å desarmere behovet for geninjeksjoner sammen gjennom vår høylytte og heftige motstand. Men det er langt på vei ikke det eneste inngrepet fra statens side som fører oss til fullstendig rettighetsfraskrivelse, og det blir heller ikke det siste.

Det er fordi de omfattende overvåkingstiltakene består, og dessverre undervurderes. Hovedsakelig fordi motstanden er mindre konfrontert med dem. Med korona ble borgeren like gjennomsiktig som aldri før, uten mye oppstyr. Systemet overvåker hvem du møter, hvor og når.

Lydighetstrening
Vi har forøvrig vært konstant overvåket via smart-telefonene våre siden våren 2020. Regimet bestemte seg for å lage bevegelsesprofiler ved å bruke mobildataene våre.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

For vi er fortsatt i treningsfasen. Litt etter litt – og Korona-totalitarismen har lært oss dette på flere måter – strammes tøylene. Det er ikke for ingenting at stater i økende grad ansetter dataanalytikere for evaluering av store data. Til syvende og sist er det et digitalt diktatur: Fra vaksinasjonskortet til eierskap skal alt være digitalisert og dermed under sentral kontroll. Vi er snart underlagt et sosialt kredittsystem. Hvis du ikke vil det, må du protestere nå. For når tiden kommer, blir vi kontrollerbare digitale transhumanister, hvis du ikke aktivt yter motstand.

Nina F.
Gjøvik, 27.2.2022