kvinne sverdEt fellesskap er basert på felles rase og kulturhistorie.

Ingen mennesker er moralsk og åndelig friske med mindre de har utviklet en sterk følelse av sin egen identitet. Essensielt for denne følelsen av identitet er bevisstheten og forståelsen av alle egenskapene som medlemmer av folket har til felles.

Det er viktig at enhver mann og kvinne som påberoper seg privilegiet av å tilhøre et fellesskap basert på felles rase og kulturbånd, rase- og kulturhistorie skal inneholde alle elementer som gir mennesket et fellesskap unik karakter og skiller seg ut fra dens medlemmer fra alle de som ikke tilhører den.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Mangler denne kunnskapen og stoltheten blir et fellesskap utsatt for en rekke prøvelser. Pervertering og degenerering blir resultatet, og samfunnet kan ikke overleve lenge. Solidaritet og ansvarsfølelse for fellesskapet viker da for partiskhet for visse interesser og fremmedgjøring.

Mangelen på følelse av identitets visker ut skillet mellom innfødte og fremmede, mellom venn og fiende, og etterlater samfunnet som et byttedyr for fremmede menneskers grådighet og ondskap, så vel som til dets egne patologiske medlemmer, som formerer seg ettersom tapet av identitet fortsetter.

Dr. William L. Pierce
Nationalvanguard.org