USA hykleri

USA beviser igjen at EU og Europa bare er vasall-stater. Når våkner egentlig folk?

Mens USA krever stadig tøffere sanksjoner fra EU og andre land mot Russland, som allerede har forårsaket stor økonomisk skade i EU, øker USA importen av russisk olje og opphever ytterligere sanksjoner.

USA oppfordrer Europa til å innføre sanksjoner mot Russland, og de krever også at EU gir opp russisk olje og gass. Men i forrige uke økte USA sine kjøp av russisk olje med mer enn 40 prosent og opphevet sanksjonene mot gjødsel fra Russland. Mikhail Popov, visesekretær for det russiske sikkerhetsrådet, uttalte:

«USA har tvunget europeerne til å innføre anti-russiske sanksjoner, mens de selv ikke bare fortsetter å importere olje fra Russland, men har økt sin import av «svart gull» med 43 prosent til 100 000 fat om dagen den siste uken!»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Samtidig presser USA på for at EU skal kjøpe den mye dyrere fracking-gassen fra dem, noe som vil gi massive konkurranseulemper for den europeiske økonomien og koste mange arbeidsplasser. I tillegg vil sanksjoner mot gjødsel fra Russland og Hviterussland føre til kraftige økninger i matvareprisene i EU og en kraftig økning i sult i Afrika. Russland og Hviterussland leverer nesten halvparten av verdens gjødsel og siden produksjonen av gjødsel er energikrevende, kan ikke Europa fylle gapet selv fordi det uansett er knapphet på energi og energiprisene skyter i været. USA svekker dermed EU, som de ser ikke bare som vasaller, men også som økonomiske konkurrenter.

Hvorfor rapporterer ikke norske og europeiske medier om dette?

Redaksjonen