kong charles 210922

«God: Don’t save this king»..., men nå er ikke avkommet det spor bedre.

Etter den britiske dronningen Elizabeth IIs død er hennes eldste sønn Charles det nye statsoverhodet. I motsetning til moren, som meget sjelden uttalte seg politisk i sitt lange liv, har den nye kongen, som går under navnet Charles III, flere ganger posisjonert seg og ytret sitt politiske sinnelag som er mer enn forenlig med den menneskeligfiendtlige Agenda2030/The Great Reset og The New World Order.

Fremfor alt er han en av de ledende personene bak «The Great Reset», det vil si den grunnleggende omstruktureringen av økonomien og samfunnet styrt av en liten prominent elite. Man kan også definere denne selverklærte eliten som organiserte kriminelle og menneskefiender, men selv titulerer de seg selv gjerne som «antroposofer» slik som psykopatene (Klaus Anal Schwab og hans dekksgutt Børge Brende, Høyre) i Davos-regjeringen, samt Rotschild og Rockefeller sitt styringsinstrument; Bilderbergergruppen.

Korona "krise" som døråpner for "New World Order"
På en virtuell World Economic Forum-konferanse 3. juni 2020 sa den daværende tronarvingen: «Vi har nå en gylden mulighet til å få noe godt ut av denne krisen – dens enestående sjokkbølger som gjør dem mer mottagelig for for de store visjonene som endringene innebærer.» Krisen figuren Charles her nevner er den nøye planlagte – fra noen Oligarker som Rotschild, Rockefeller, Soros, KillBill Gates, m.fl. – «koronakrisen».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Videre fortsatte denne latterlige inkarnasjonen av dekadens og hovmot:

«Så, når vi går fra redningsaksjon til utvikling, har vi en enestående og unik mulighet som plutselig kan forsvinne til å lære leksjoner og ta fatt på en mer bærekraftig vei. Vi har aldri hatt denne muligheten tidligere og vil kanskje aldri få den igjen. Vi må gjøre alt vi har til rådighet fordi vi vet at hver enkelt av oss har en viktig rolle å spille.»

«The Great Reset» for å «omforme verden»
Prinsen av Wales publiserte også på sin hjemmeside:

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

«The Great Reset, lansert i dag ved et virtuelt rundt bord, har som mål å gjenoppbygge, omforme, revitalisere og balansere verden vår. Den er utformet for å sikre at bedrifter og lokalsamfunn 'bygger bedre igjen' ved å sette bærekraftig forretningspraksis i hjertet av det de gjør.»

Nøkkelbegrepet er «bærekraftig» og høres fornuftig ut ved første øyekast. Faktisk er begrepet «bærekraftig» imidlertid påskuddet for å heve skatter eller innføre nye, endre folks vaner, manipulere massene eller begrense grunnleggende rettigheter i navnet til den sivile religionen klimaendringer som sies å være utelukkende forårsaket av mennesker.

Selvsagt skal alt dette gjennomføres uten demokratisk deltakelse fra innbyggerne. Vi har jo det perfekte parlamentariske demokrati, eller?

En bitte liten smakebit fikk vi som undersåtter merke under koronatiltakene:

Noen som fortsatt husker systemmedias angstpropaganda, tvangsinternering, tvilsomme tester, én meters avstand, reiseforbud, masker, hytteforbud, kontaktforbud, absurde bøter, overvåking gjennom Apper/QR-koder og et regime-apparat som 24/7 forsøkte alt for at Ola Idiot skulle delta i et sinnsykt menneskelig eksperiment med en ikke utforsket – og nødgodkjent – mRNA-«vaksine»?

Husk: Dette var bare et forsøk på å transformere menneskeheten inn i en mørk og dystopisk fremtid, det kommer mer.......

Velkommen til Agenda2030 og den nye verdensorden, NWO.

Morten Lorentzen
Moss, 21.9.2022