Picture of the wall made of barbed wire erected on the border between Serbia and Hungary, between the villages of Kelebija and Tomba with a focus on a boundary marker materializing the border. It was built during the refugees crisis to stop the refugees from taking the Balkans Route"n

Festning Europa! Europas grenser må forsvares! NÅ!

Én million kulturfremmede venter i Serbia og Montenegro på å invadere Europa og plyndre våre velferdsgoder, med påfølgende økninger i kriminalstatistikken!

Masseinvasjonen – maskert av den vanvittige håndteringen av Ukraina-konflikten – klatrer til stadig til nye høyder. I Tyskland, som i nabolandet Østerrike, er «systemet» i ferd med å nå sine grenser. Dette er tydelig fra de enorme køene foran de første asylmottakene i Traiskirchen, Østerrike, eller ved den serbisk-ungarske grensen, der hærskarer av hovedsakelig kampklare, unge menn strømmer over landets grenser i mørket.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

I begynnelsen av denne uken var det allerede sendt inn rundt 60.000 asylsøknader i Østerrike i inneværende år. Bare i uke 35, ifølge heute.at. 3.500 nye søknader. Det østerrikske føderale kontoret for immigrasjon og asyl er på randen av kollaps.

Opptil én million flyktninger står startklare i Serbia og Montenegro!
Grunn til bekymring gir bildene fra den serbisk-ungarske grensen: Bilder viser enorme folkemengder – unge, sterke menn, negre og muslimer – som strømmer over grensen i ly av mørket. «De kommer bare om natten. Grensen er delt inn i sektorer der. Opptil én million flyktninger er på farten i Serbia og Montenegro! Rundt klokken 02.00 blir de tatt fra Serbia til Ungarn og til slutt rundt klokken 06.00 eller 07.00 over den østerriksk-ungarske grensen. I Wien tror de det ikke – disse intetanende og naive skrivebordsarbeiderne», er hvordan en innsider beskrev det.

FPÖ-politikeren Gottfried Waldhäusl slo alarm tidligere denne uken: Han venter 90.000 asylsøkere i år, og snakker om den største flyktningbølgen siden etterkrigstiden – enda verre enn i 2015. «Disse menneskene kommer for å bli i Europa og leve på de europeiske sosial- og helsesystemene». I stedet for alltid å ta imot nye asylsøkere, altså sosialturister, med åpne armer, må den føderale regjeringen endelig beskytte grensene effektivt, er kravet.

92 % ønsker en knallhard asylpolitikk, dvs. ingen fremmedkulturell invasjon!
Tilsynelatende ser flere og flere østerrikere det på samme måte. Resultatet av en nettundersøkelse gjenspeiler dette:

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

84 % ønsker en knallhard asylkurs med ingen innvandring av kulturfremmede. 8 % ønsker bare å hjelpe i helt spesielle tilfeller. Dette betyr at 92 % av østerrikerne ønsker hermetisk lukkede grenser.

Mens Østerrike, men også Frankrike og Italia intensiverer innsatsen for å begrense ulovlig innreise, inviterer Tysklands venstreorienterte og AFA-sympatisør, innenriksminister Faeser dem faktisk til det. Forbundspolitiet har registrert en kraftig økning i ulovlige grensepasseringer til Tyskland. Siden begynnelsen av året har rundt 36.100 migranter tatt seg ulovlig inn i Tyskland, ifølge et konfidensielt dokument fra lokale sikkerhetsmyndigheter.

Sammenlignet med samme periode året før tilsvarer dette en økning på 47 %. Som erfaringene viser i Tyskland fra 2015 og som i nabolandet Østerrike, vil denne hæren av for det meste muslimske unge menn ikke bare belaste og plyndre det sosiale systemet. Kriminalstatistikken viser hvor reisen går.

Nettredaksjonen