sosialturister europaFolkeutvekslingen i Europa når stadig nye rekorder.

Her en liten rapport fra firmaet BRD (Bundesrepublik Deutschland) som jo er det eneste landet i hele verden uten en fredsavtale etter den 2. verdenskrig!

Selv Grunnloven er utformet av «seiersmaktene» og marionettene i Bundestag (stortinget) er faktisk en USA-vasallstat som ligner mer og mer på et dysfunksjonelt land i svarteste Afrika. Horder av forskjellige raser er spredt utover i alle landets kommuner, hvorav de fleste er bankomat-turister eller på norsk, NAV-snyltere. Faktisk ikke helt ulikt alle land i Vest-Europa.

Den alvorlige situasjonen med folkeutvekslingen har til og med fått den AFA-sympatiserende blodrøde kommunisten Nancy Faeser, som er innenriksminister, til å komme med advarsler: Stormingen av muslimer og negre via Balkan og Middelhavet gir henne nå «sorger».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Hun forlanger nå en forlengelse av grensekontrollene til Østerrike og Tsjekkia. Kritikere kaller dette en vits og henviser til at kontrollene ikke virker og allerede i 2022 har offisielt 36.100 invadert feilkonstruktet BRD. Dette er 47 % mer enn i 2021. Hvor mange som søker seg vider til det norske sosialsystemet er selvsagt ukjent, men uten følger for Norge er dette garantert ikke.

Bare fra Ukraina er det kommet «992.517 krigsflyktninger», offisielle tall.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Millionvis av kulturfremmede blir daglig informert av de nyankomne styrkene hvilke sosiale goder som de kan snylte seg til i hele Vest-Europa og er startklare til å følge de allerede ankomne invasjonsstyrkene.

Folkeutvekslingen av den europeiske befolkningen skjer stadig raskere og størstedelen av systemslavene er fortsatt i velstandskoma.

Oppvåkningen for den sovende majoriteten av befolkningen vil bli mer enn smertefull!

Nettredaksjonen