who«WHO har sin egen «grunnlov», et ord som er nøye valgt for å erstatte «nasjonenes konstitusjoner».

WHO har strategisk infiltrert alle nasjoner i verden med mål om å avskaffe demokratiet og påtvinge hele menneskeheten sitt eget tyranni.

Visste du at Verdens helseorganisasjon bokstavelig talt ble etablert som en verdensregjering?

Visste du at når WHO erklærer en pandemi, blir alle nasjoners lover overstyrt og hele verden blir underlagt WHOs såkalte «grunnlov»?

Visste du at WHO kan erklære en pandemi når som helst, basert på ethvert uredelig diagnoseverktøy?

Visste du at WHO erklærte den såkalte Korona-«pandemien» basert på den svært mangelfulle PCR-testen, som gir opptil 94 % falske positive resultater?

Visste du at alle nasjoner i verden nå er forpliktet til å underkaste seg betingelsesløst alle retningslinjer utstedt av WHO?

Visste du at WHO eies og kontrolleres av privatpersoner som ikke er demokratisk valgt av noen?

Visste du at WHO faktisk er en privat institusjon som styrer hele verden – utenfor enhver form for demokrati?

Visste du at verdens helsevesen eies av finansielle oligarker som bruker det til å dominere hele menneskeheten?

To tidligere WHO-ansatte avslører hvordan den nye verdensregjeringens mål er å avskaffe demokratiet.

who 2

Dr. Silvia Behrendt og Dr. Astrid Stuckelberger hadde ledende stillinger i Verdens helseorganisasjon og FN. De avslører hvordan WHO strategisk har infiltrert alle nasjoner i verden med mål om å avskaffe demokratiet og påtvinge hele menneskeheten sitt eget tyranni.

who 3

«WHO har sin egen «grunnlov», et ord som er nøye valgt for å erstatte «nasjonenes konstitusjoner.»

Nasjonene i verden har sverget lydighet til hva WHO sier, noe som effektivt gjør det til en enkelt verdensregjering som opererer helt utenfor nasjonale konstitusjoner og enhver form for demokrati.

Alt dette gjøres under dekke av «helsevern». WHOs «International Health Regulations» (IHR) ble opprettet for å bane vei for dette verdensomspennende tyranniet. Alt de trenger for å bringe verden under deres kontroll er en metode for å erklære en «internasjonal fare for folkehelsen», som er lett mulig med enhver falsk test. Dr. Behrendt har avslørt at det ikke var noen Covid-pandemi før den feilaktige PCR-testen ble introdusert, som plutselig økte såkalte Korona «tilfeller» med 14 ganger.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

WHO-varslerne avslører også hvordan dette totalitære globale helsevesenet er fullstendig kontrollert av private selskaper og enkeltpersoner – som bruker sin astronomiske rikdom til å tyrannisere menneskeheten.

For eksempel i 2012 utnevnte World Health Assembly Bill Gates til sjef for den globale vaksineplanen for 2012-2020, til tross for at han ikke hadde noen medisinske kvalifikasjoner. Bill Gates har også uttalt at «han er interessert i vaksiner på grunn av de astronomiske økonomiske fordelene». Gates sin formue har vokst til over 100 milliarder dollar takket være vaksineprosjektene han har investert i.

«Gates har også blitt hoved-finansierer av WHO og kontrollerer den effektivt. Det betyr at hele verdens helsepolitikk bokstavelig talt blir styrt av Bill Gates.»

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Det disse to varslerne fra Verdens helseorganisasjon og FN har avslørt er at private selskaper har skapt et verdensomspennende totalitært system som lar dem frata menneskeheten alle rettigheter og friheter under påskudd av «helsekriser av internasjonal interesse». I mellomtiden tjener de billioner av dollar før den neste planlagte krisen blir et faktum.

Nettredaksjonen
Kilde: stopworldcontrol.com