kissinger

«Det foretrukne resultatet for noen (de vestlige regjeringer) er et Russland som er gjort impotent av krig.» Sitat, Kissinger.

Henry Kissinger regnes som veteranen i amerikansk utenrikspolitikk og er en av hovedarkitektene til USA sin aggressive og svært ofte folkerettsstridige intervensjoner og grove brudd på menneskerettighetene gjennom flere tiår.

«Jeg har en annen oppfatning (enn de som ønsker å gjøre Russland maktesløs gjennom krigen)», skriver Kissinger og fortsetter: «Til tross for all sin vilje til å bruke vold, har Russland gitt avgjørende bidrag til den globale balansen og maktbalansen for over et halvt årtusen. Dens historiske rolle bør ikke bagatelliseres. Russlands militære tilbakeslag har ikke eliminert landets globale atomrekkevidde.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

«Selv om den kjernefysiske evnen reduseres, kan Russlands oppløsning bety ødeleggelsen av dets evne til å føre strategisk politikk. Territoriet som spenner over 11 tidssoner kan bli til et omstridt vakuum. Konkurrerende samfunn kan velge å løse tvister med makt. Andre land kan prøve å utvide sine krav med makt. Alle disse farene vil bli forsterket av tilstedeværelsen av tusenvis av atomvåpen, noe som gjør Russland til en av de to største atommaktene i verden.»

Kommentar:

Uansett om Kissinger virkelig mener at denne type oppdeling og desintegrasjon utgjør en reell trussel mot Russland, er det som gjør denne delen av artikkelen virkelig interessant, er det faktum at Kissinger bekrefter antagelsen at i USAs politiske elite, Storbritannia og i andre NATO-land, er det ganske mange mennesker som ser et ønskelig mål i å bryte opp Russland i småbiter.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Kissinger bekrefter med andre ord at et slikt prosjekt eksisterer.
Neocon og liberale hauker har en slik plan. Samtidig avslører Kissingers den rene hensynsløsheten og høyfarlige ambisjonene til disse menneskene.

General Petrov rapporterte om dette for lenge siden. Begivenhetene og planene til «elitene» ble avslørt av en gruppe vitenskapsmenn, leger, filosofer og militære tjenestemenn i Russland tilbake på 1980-tallet og er ikke offisielt tilbakevist av hverken USA, NATO eller landene Vest-Europa.

Nils A. Pettersen
Oslo, 11.1.2023