header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

bauta

Et slikt minnesmerke skulle vært obligatorisk i hvert eneste land hvor NWO og Agenda2030 sine ordremottakere (kriminelle parlamentariske politikere) terroriserte sine egne borgere i årevis. På bauten står det: «Til minne om ofrene for korona vaksine-eksperimentet og tvangstiltakene til regimet.»

Vi tilgir aldri!
I Tyskland er det første minnesmerke for «ofre for korona-terror» avduket. Monumentet og minnesmerket ble innviet i den saksiske byen Zinnwald-Georgenfeld. Initiativtakerne varsler at de ikke vil glemme uretten som er begått mot uskyldige mennesker i tre år og vil fortsette å jobbe for rettslig forfølgelse av gjerningspersonene.

Ved innvielsen av det første monumentet og minnesmerket for ofrene for korona-terroren forklarte legen Karl Kohlmann at de hedrer og minnes «ofrene for denne volden som ble utført mot oss». Han snakket også om ofre «for villledet politikk og en skruppelløs farmasøytisk lobby». Steinen, som er nesten to meter høy, er godt synlig på privat eiendom i enden av byen i den saksiske byen Zinnwald-Georgenfeld.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Initiativtakerne til minnesmerket, som har til hensikt å minnes «ofrene for koronavaksinasjonseksperimentet» og «tvangstiltakene» til Kretschmer-regimet» (i fylket Sachsen), er «Die freie Sachsen» (De frie saksene), en politisk allianse som ble dannet av forskjellige personer under korona-terroren i 2021.

Etter at bevegelsen hadde opplevd enorm popularitet – i individuelle valgkretser oppnådde de «Die frie Sachsen» (betydelig valgsuksess i distriktsvalget, for eksempel 20 % i Nord-Sachsen, 9,8 % i Erzgebirg-distriktet og 10,5 % i Sachsiske Sveits/Østlige Erzgebirg-distriktet. Dette til tross for en massiv medial systemmedia-kampanje uten politisk dannelse og anstand med det mål å fortelle brukerne av løgnmedia at bevegelsen var «høyreekstrem».

Allerede nå oppfordrer den voldelige venstresiden om å ødelegge monumentet!

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Tysk systememedia beskriver minnesmerket som en «provokasjon» og begrunner dette med at kun 65,1 % ble vaksinert i fylket Sachsen, det laveste tallet i hele Tyskland. På landsbasis ble 77,9 % med på det medisinske eksperimentet. Uansett: Daglig må systemmedia nå melde om alvorlige senskader og uforklarlig høye dødstall, som er overproposjonalt representert i de fylkene hvor befolkningen som fulgte ordre fra regimet om å ta en eksperimentell korona-«vaksine».

I følge systemmedia er det allerede oppfordringer i sosiale nettverk fra Big Pharma sine korona-disipler i woke venstre-kretser og avskummet fra AFA om å rive monumentet som minnes ofrene for korona vaksine-eksperimentet og tvangstiltakene til regimet.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1088 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015