header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

          Elitene i Europa har gjennomgått en politisk, kulturell og ideologisk transformasjon, der de gradvis har forkastet sine egne lands kulturer og tradisjoner og vedtatt at landene skal bli flerkulturelle. De har innført et nytt religiøst og ikke empirisk basert religionssystem. Mangfoldsideologien er deres nye religion.

For å få til denne overgangen har elitene blitt tvunget inn i en rolle, der de har måtte ta islam i forsvar. De har blitt apologeter og tilretteleggere for islam. Slik har islam gradvis blitt hjørnesteinen i deres eget flerkulturprosjekt. der det meste står eller faller med islam. Fra å være sekulære og antireligiøse har elitene gradvis skiftet rolle til å bli forsvarere av det religiøse og politiske islam. Derfor forsøkes blasfemilover gjeninnført, ofte ved å pakke dem inn i "hatlover".

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Og nå har disse elitene bundet seg så sterkt til islam at de ikke klarer å løsrive seg fra religionen. De har gjort seg til ett med islam, og derfor oppfattes egne innfødte befolkninger i økende grad som svært truende når islam begynner å røre på seg. Det hele er en selsom og surrealistisk situasjon, og for hvert år som går sementeres denne utviklingen. Elitene står i retorisk spagat. Virkeligheten de beskriver står i grell kontrast til den egentlige virkeligheten på bakken.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Gjennom sin løgnpropaganda demoraliser de sine borgere og sprer forråtnelse i samfunnet. Løgnen er så etter hvert blitt så omfattende og systematisk at flere land nå sysler med tankene om å innføre Sannhetsministerier som skal beskytte deres løgner mot sannheten. Til slutt vil spagat-elitene enten bli knekket eller måtte knekke sine land fullstendig. Noen mellomting finnes snart ikke lenger.

Oddbjørn Jonstad

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 71 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015