header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

homo jesus

Hva i svarte helvete innbiller de ikke-folkevalgte eurokratene seg i EU?

Dette bekrefter igjen at de komplette idiotene i Brussel er totalt i utakt med befolkningen i Europa og spørsmålet er mer enn aktuelt:

Når skal vi som majoritet endelig avvikle og straffeforfølge NWO/WEF sine ordremottakere i Europas forskjellige regioner/parlamenter og de selvoppnevnte despotene i EU?

En midlertidig fotoutstilling av den svenske og lesbiske fotografen Elisabeth Ohlson i EU-parlamentet (2. til 5. mai) viste blant annet Jesus Kristus blant homoseksuelle menn i BDSM-skinnklær som uttaler følgende svada:

«Kunst viser at våre samfunn har utviklet seg i løpet av de siste 25 årene når det gjelder LHBT-rettigheter.»

Jeg som en normal heteroseksuell mann mener ovenstående sitat fra den perverterte skapningen Elisabeth Ohlson viser det stikk motsatte, nemlig at våre samfunn blir terrorisert og undervandret av et mikro-mindretall som den såkalte ikke-normale LHBGT-lobbyen representerer.

Dette har jeg bl.a. dokumentert i denne artikkelen:
https://fmi.no/2673-11-ar-gamle-skolebarn-traumatisert-av-transvestitt-skole-stanser-umiddelbart-en-pervers-og-unaturlig-seksualundervisning-100423.html

Når ble Jesus bedt om tillatelse til å bli avbildet naken og vanhelliget?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Hvorfor tillater vi som fortsatt representerer majoriteten av Europas befolkning at denne dritten, de perverterte EU-parlamentarikerne som sitter i Brussel og Strasbourg blir kongelig «belønnet» med våre skatter og avgifter?

Raseri over blasfemi!
Flere katolske parlamentsmedlemmer fra Italia, Polen og Spania påpekte helt korrekt at bildene er blasfemiske. Den italienske MEP Maria Veronica Rossi kalte utstillingen en uberettiget provokasjon. I en tale til Italy24 sa hun:

«Utnyttelsen av en religion er en utålelig respektløshet overfor millioner av troende over hele Europa.»

NB! «Vi vil gjøre Vesten så korrupt at det stinker.»

Jeg oppfordrer alle til å lese denne meget viktige og veldokumenterte artikkelen fra Ola Nordmann om hvilken agenda som ble utarbeidet tidlig på 1900-tallet for å ødelegge den vestlige sivilisasjonen og gjennom generasjoner generere en degenert europeisk befolkning som vi i praksis nå ser og opplever daglig:
https://fmi.no/2558-kulturmarxismens-opphav-og-malsetting-020522.html

Hvor er de kristnes opprør?
En fremstilling av Muhammed med homoseksuelle og negre ville garantert ført til at muslimene ville ha utstedt en Fatwa (drapsordre) og «kunstneren» måtte ha fryktet for livet sitt og elfenbenstårnene til diktatorene i Brussel ville blitt stormet eller bombet. Henviser her til at nesten 50 % av befolkningen i Belgia er rasefremmede og Brussel er høyborgen for islamistenes invasjon av Europa.

Jeg utfordrer og oppfordrer «kunstneren» Ohlson å gjennomføre en tilsvarende bildeserie og utstilling med «fredsreligionens» ørkenprofet som motiv og hovedperson.

Katastrofe: Promotering av raseblanding og homoseksualitet indoktrinerer våre barn og vil ødelegge vår germanske rase!

homo jesus 1

Her et annet eksempel som i dagens dekadente Europa benyttes som et middel til å indoktrinere befolkningen. En neger i positur som korsfestet og omslynget med en hvit homoseksuell mann fremstilles som normalt og som kunst.

Dette er ikke normalt og bekrefter at homofili er en alvorlig sykdom.

Perverse ekshibisjonister misbruker begrepet kunst og museum og jeg henviser til den ikke normale og lesbiske figuren som i dette intervjuet forsvarer sin såkalte kunstutstilling og bekrefter at hun intellektuellt ikke er av de mest velutstyrte i øverste etasje:

https://twitter.com/ilpiotr/status/1653443715258515458

Homofili og pedofili er unormalt!

Som agnostiker og etnopluralist avskyr jeg skjendelser av religiøse symboler for enhver religion, dog med unntak av Khazarenes vranglære.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Vil minne fotografen om et sitat fra det gamle testamentet, Salme 137:9: «Vil ære ham som tar dine barn og knuser dem på en stein!»

De daglige bekreftelsene om at vi nå ubønnhørlig med ekspressfart raser mot den store finalen kan ikke lenger neglisjeres. Derfor ønsker jeg alle en fortsatt unormal hverdag i dette syke og dekadente samfunnet hvor galskapen sprer seg som en pest med stadig raskere intervaller.

Morten Lorentzen

P.S.: Jeg har de siste årene publisert flere artikler rundt dette emnet i forskjellige forum. For FMI har jeg de siste ukene publisert også disse 2 artiklene om denne syke ideologien som LBGTQ-lobbyen representerer:
https://fmi.no/2684-lhbtq-gruppen-avlyser-planlagt-parade-fordi-barn-ikke-far-delta-030523.html
https://fmi.no/2690-forening-for-aktivt-mangfold-dette-personalet-skal-ta-vare-pa-barn-i-barnehagen-130523.html

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 90 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015