header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

hangarskip uss ronald reagan g8870e8e35 1280

Bildet: Hangarskipet Ronald Reagan. Pixabay.com

Åpen bekymringsmelding til Jonas Gahr Støre, Anniken Huitfeldt, Bjørn Arild Gram, forsvaret med flere.

Først vil jeg ta frem forsvarsministerens opptreden på Debatten den 25. mai, 2023. Temaet var det amerikanske hangarskipet som nå skal ferdes langs Norskekysten for å avskrekke russerne. Her uttaler forsvarsminister Gram at «vi er i en alvorlig trusselsituasjon». Da spør jeg i ren bekymring: Hvem har brakt oss i denne «alvorlige trusselsituasjonen»? Og svaret jeg finner er dette: Denne situasjonen er det jo norske myndigheter som har brakt oss inn i. Dere har dradd Ukraina-krigen oppover til vårt land og våre havområder. Det er dere som har brakt oss i denne faren dere hevder vi er i! Jeg kan ikke se at Russland har kommet med krigstrusler mot Norge, men dere har involvert mitt land i en krig mot vårt naboland Russland. Og dette er alvorlig!

Jeg kjenner til én – 1 – gang i historien at russerne (Sovjet) har sendt militære styrker inn i Norge, det var da de frigjorde Finnmark fra nazi-Tyskland, tyskerne brente alt etter seg. Russiske styrker dro hjem etter at tyskerne var jaget ut. Nå er Tyskland alliert med Norge i NATO og elitene hater Russland. Er det denne russiske innsatsen i 1945 som gnager våre eliter i sjelen?

Jeg håper dere ikke mener at dette krigsskipet skal provosere Russland til et angrep mot oss, men om dette er deres hensikter så gjør de jo Norge om til en krigsslagmark. Forsvarsministerens forsikring om at hangarskipet ikke hadde atomvåpen ombord var så utrolig og upålitelig at det var vondt å se på. Og når orlogskaptein, Strømmen, på direkten kunne avfeie Gram med at det var standard med atomvåpen på slike amerikanske skip, ble Gram en tragikomisk figur!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Nå har NATO kringsatt Russlands grenser både i sør, vest og nord og da er det vel å forvente at Russland føler seg truet. NATO har drevet kriger i 24 år fra Serbia i 1999 til Ukraina i dag, med mellomstasjoner med drap og ødeleggelser også i Libya, Irak, Syria og sist Afghanistan, der alliansen måtte trekke seg ut med halen mellom bena, samt en mengde afghanere, etter 20 år. NATO er ingen fredsdue, noe de til de grader har vist verden. Når dere beskylder Russland og Putin for «uprovosert» ha gått til krig mot et naboland, så vet dere at dette ikke er sant. Det er NATOs ekspansjon østover, med verdens mektigste militære som har utløst krigen, og dette vet dere godt! Putin har lenge forsøkt å få et godt forhold til Vesten, og har fortalt om sine bekymringer ved å få et aggressivt NATO kloss inn på sine grenser. Men dere, norske og vestlige politikere og militære, ønsket å ha Russland som en fiende. Det ville tjene den vestlige våpenindustrien og gi dere alibi i opinionen for å føre krig.

Jeg har mine bekymringer for hva som skjedde med de russiske gassrørene i Østersjøen:
Den amerikanske journalisten, Seymour Hersh, har kommet med et dokument der han forteller om sprengingen av de russiske gassrørene som skulle føre energi til Tyskland og andre land i Europa. Etter denne forbrytelsen gikk norske myndigheter sammen med sine betalte og dermed lojale media, som jeg derfor kaller statsmedia, kraftig ut med beskyldninger mot Russland og hevdet at det var de selv som sprengte rørene som skulle sikre Europa billig og stødig tilgang på energi. Dette var en så ulogisk tankegang at bare de som sitter klistret til statsmedia og får sine daglige propagandapåfyll derfra kunne finne hold i en slik påstand. Men så stilnet beskyldningene etterhvert, og det har litt etter litt blitt musestille om denne «russiske» udåden. Og hvorfor har det blitt så stille her i landet, bortsett fra noen fantastiske dekkhistorier som NRK har spunnet ut over sine lyttere og seere?
Her blir publikum, som fortsatt holder seg til de enfoldiges kanaler, fortalt om amatører med snorkler som kaver rundt på 80 meters dyp på havbunnen med fire tonn sprengstoff i «ryggsekkene» og sprenger gassrørene i Østersjøen. Men Hersh forteller en annen historie, og den inneholder også en historie om at den norske marinen bistod Biden-regimet med sprengingen.

I denne forbindelsen har jeg noen ubehagelige spørsmål til den norske regjering og forsvaret:
Hvis det er riktig at den norske marinen deltok i denne krigsaksjonen mot russisk eiendom, og dermed også skadet nyttig energiforsyning til Europa, da ville også resultatet være at Norge ville bli storleverandør av gass til Europa og dermed en krigsprofitør?
Men: For meg vil det være utenkelig at Marinen kunne delta i en slik terroraksjon uten at en rekke personer og institusjoner høyere opp var informert – og hadde gitt sin godkjennelse til aksjonen. Så la oss følge opp dette: Marinen, vil jeg tro, måtte informere forsvarsledelsen, herunder forsvarssjefen, som igjen måtte informere forsvarsministeren, som da måtte informere statsministeren og utenriksministeren, og mulig også justisministeren? Og da ville regjeringen være informert? Hvis regjeringen ikke ville sette en slik operasjon ut i livet med norske medhjelpere så vil jeg tro at norsk deltakelse ble stoppet? Så er et sørgelig spørsmålet dette: Kongen er øverste myndighet for alle forsvarsgrener, var også han informert?

Men om den norske marinen var med på dette krigsspillet uten at overordnede på rekke og rad hadde gitt sin godkjenning, så er det vel trolig at mange «modige krigere» hadde måtte finne seg noe annet å gjøre. Jeg har ikke hørt om en slik oppvask i forsvaret, og da er det kanskje grunn til å tro at mine tanker om hvem som visste hva, vil være grunn for mine bekymringer?

Dette er spørsmål som vi trolig aldri vil få svar på, da vi har en media som bare forteller allmenheten det som gagner deres bevilgende myndigheter. Men da har vi heller ikke et levende demokrati, noe som særlig merkes for politiske opposisjonelle. Demokratiet avvikles for at vi – folket – ikke skal vite, ikke tenke selv, og ikke bry oss! Den politiske opposisjonen har fått erfare dette demokratiske forfall.

Og hvorfor fikk ikke Russland medhold i FN om at det skulle nedsettes en uavhengig internasjonal kommisjon som skulle etterforske hvem som stod bak sprengingen av gassrørene i Østersjøen? Det er tydelig at noen andre enn Russland har noe å skjule?

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Jeg minner også gjerne om Jonas Gahr Støre sin påstand i en samtale med Fredrik Solvang tidligere: «NATO er en forsvarsorganisasjon og har ingen andre ambisjoner.» Det var altså Norges statsminister som visste så lite om hva NATO har bedrevet gjennom mer enn 20 år med krigføringer utenfor Europa. NATOs 78 døgn terrorbombing av Serbia i 1999 bør heller ikke gå i glemmeboken.

Dersom Støre vet så lite om NATOs krigseventyr gjennom 24 år, eller om han snakket til folket mot bedre vitende, da er vel egentlig begge deler like ille?

Nylig var den kinesiske utenriksminister på besøk hos sin norske kollega, Huitfeldt, i Oslo. Der ber Huitfeldt den kinesiske regjering om å ha kontakt med Russland, dette etter at hun selv har kastet ut russiske diplomater fra Norge. Videre ber hun Kina arbeide for fred i Ukraina. Huitfeldt og norske myndigheter bærer altså bensin til krigsbålet i Ukraina, men ber Kina om å slokke brannen.

Jeg ønsker at norske politikere slutter å trekke Norge inn i alle konflikter som dere får øye på rundt om på kloden, og innser at dere er politiske pygmeer i den store verden, der bare oljepengene gjør dere «store».

Mine bekymringer som jeg har gitt uttrykk for i dette brevet blir spredd til ulike nettsteder.

Norvald Aasen
Askvoll, 29.5.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 244 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015