header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

sanksjoner kina

Kina er Europas viktigste handelspartner. Hvis sanksjoner gjennomføres betyr det for Europa et økonomisk harakiri! Man skal ikke bli overrasket hvis USA-protektoratet EU igjen vil utføre ordre. Bakgrunnen er selvsagt den vedtatte Taiwan-doktrinen fra krigshisserne i Washington D.C.

De tredjeklasses politiker-marionettene i Brussel, som ignorantene i stortingspartiet, planlegger nå sanksjoner mot kinesiske selskaper som angivelig skal levere militært utstyr til Russland i forbindelse med Ukraina-krigen.

Skulle Brussel faktisk innføre disse tiltakene, vil det være såkalte «ekstraterritoriale sanksjoner» eller «sekundære sanksjoner», som ikke er rettet mot motstanderen, men mot deres handelspartnere.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Fremfor alt vil imidlertid innføring av sanksjoner mot kinesiske selskaper være et forsøk på økonomisk harakiri for EU. Det kinesiske utenriksdepartementets talsmann Wang Wenbin advarte om at Brussels planer var «svært farlige» og oppfordret EU til «ikke å gå feil vei». Ellers vil Beijing foreta «resolutte handlinger» for å beskytte sine legitime rettigheter og interesser. For EU er Kina den viktigste handelspartneren og i 2022 gikk 230 milliarder euro i eksport til kommunist-Kina.

Meningsskiftet i EU når det gjelder sekundære sanksjoner er interessant. Den østerrikske liberale delegasjonslederen i Europaparlamentet, Harald Vilimsky, minner om at da europeiske selskaper ble rammet av amerikanske sanksjoner, beskrev EU fortsatt slike såkalte sekundære sanksjoner som folkerettsbrudd. Men «i mellomtiden har alle hemninger i Brussel tilsynelatende forsvunnet når det gjelder Europas deltakelse i krigen som foregår i Ukraina», kritiserer Vilimsky.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Hvis EU nå også starter en handelskrig mot Kina, «så må man seriøst tvile på Brussels fornuft».

Jeg mener at jo raskere og hardere EU treffer veggen i en selvforherligende beruset tilstand, jo bedre. Et Europa av suverene stater uten et overnasjonalt organ har faktisk fortsatt muligheten til å redde Europas kultur og forskjellige folkestammer, men det haster... Klokken er 11.55!

Nils A. Pettersen
Oslo, 2.6.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 975 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015