header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

fns meditasjonsrom
FNs meditasjonsrom.
 
Norge har i mange år vært den største bidragsyteren til De Forente Nasjoner (FN) per innbygger. I tillegg er Norge en av de bidragsyterne som frivillig gir mest til FNs organisasjoner, fond og programmer. 
 
Nøyaktig hvor mye og hvor i FNs mange underdivisjoner de norske kronene havner, klarer - eller gidder ikke - den offisielle nettsiden Norge og FN en gang å forklare. 
 
FN er den tragiske historien om hvordan nasjonalstater gjennom sine økonomiske bidrag avskaffer seg selv. Dette er utvilsomt noe de nasjonale elitene er klar over, men som pga. et statskontrollert media selvfølgelig ikke kringkastes til undersåttene, folket. 

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Det blir stadig mer synlig at FN er et organ for å oppløse verdens nasjonalstater gjennom bl.a. "erstatningsmigrasjon" - et begrep FN selv åpent har gitt opphav til, noe en lett finner ved et nettsøk på "replacement migration".
 
For mange nordiske nasjonalpatrioter er det ille å tenke på den store rollen norske Trygve Lie og svenske Dag Hammarskjold - begge sosialdemokrater - har hatt i oppbyggingen av FN ved sine stillinger som FNs to første generalsekretærer.
 
FNs meditasjonsrom
I FNs hovedkvarter i New York finnes et meditasjonsrom etablert av den, etter sigende, "spirituelt våkne" Dag Hammarskjöld, FNs andre generalsekretær.
 
Meditasjonsrommet er nesten nakent, med et spotlys (henvisning til Lucifer?) i taket som treffer et nakent og tomt alter, veiende 6,5 tonn. Det er ikke tomt fordi det ikke finnes en gud, men fordi det skal være tilegnet "en ukjent gud", heter det i den offisielle forklaringen. Denne guden symboliseres ved et stort bilde i andre enden av rommet, inneholdende abstrakte figurer ganske så uforståelige for oss enkle jordiske.  
 
Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.
 
Kjennere hevder imidlertid at figurene er New Age inspirert, samt at det store mørke kubiske alteret er ment å illudere planeten Saturn, som er Satan i Alice Baileys luciferianske verden.
 
Lucifer Publishing, Lucis Trust og World Goodwill
Okkultisten Alice Bailey (1880 - 1949) og hennes ektemann Foster grunnla i 1922 Lucifer Publishing Company, som etter få år endret navn til Lucis Publishing Co., og senere til Lucis Trust. Tilknyttet dette grunnla de Arcane School som en pedagogisk del av virksomheten, samt den diffuse organisasjonen World Goodwill (1932) som er ment "å fremme bedre menneskelige relasjoner". Dette innebærer støtte til FN, mens FN på sin side anerkjenner World Goodwill som en NGO-tilknytning. Denne indirekte forbindelsen er antagelig ment å tåkelegge FNs assosiasjon med en luciferiansk - satanistisk - organisasjon.
 
En verdensorganisasjon trenger imidlertid en verdensreligion, og her har FN i forløpersken til New Age, Alice Bailey, funnet sin kandidat gjennom hennes lære om Lucifer, som er satanistenes Kristus og samtidig Bibelens Anti-Krist.
 
Svart-hvitt symbolikken er tydelig. Fra Bibelen vet vi at Gud splittet folk opp i forskjellige nasjoner. FNs oppgave er det stikk motsatte av Guds vilje; nemlig å samle alle nasjoner. 
 
I så henseende bør vel FN fra et ærlig kristent ståsted fortone seg som en regelrett satandyrkende organisasjon.
 
Olavus Hansen
 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 72 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015